Nehéz szavakat találni arra, mit éreztünk, amikor a VV4 győztese, Nagy Alekosz bemutatta, hogy képzeli el a szambázást. Mivel neki nem sikerült zenét találni hozzá, utólag segítettünk kicsit.

Vasárnap kikerült az internetre Nagy Alekosz újabb remekművel, ahol a szamba alapjait mutatja be a gyakorlatilag mindenhez értő valóságshow-hős. Alekosz persze a táncot sem úgy oktatta, ahogy azt mások szokták: a zenét például egyáltalán nem tartotta fontosnak a produkcióhoz. A felejthetetlen mozdulatsorok szerencsére megihlettek minket és az internet maradék részét is, és különböző zenéket tettünk a VV4 győztesének már most legendássá vált mozdulataira.

A Teljes Mű

Alekosz vs Ramones

Bár az ember nem gondolná, Alekoszban nyilvánvalóan ott rejlik a punk, a csípőmozgása pedig akár koncerten is bevadítana mindenkit.

Alekosz vs Una Mattina

Az Életrevalók című francia film zenéjét már maga Alekosz is felzongorázta egyszer, úgyhogy logikus lépés volt ellenőrizni, hogy áll rá a mozgás.

Alekosz vs Dead or Alive

A szintipop egyik klasszikusára tulajdonképpen csodás ritmusban mozog hősünk, bármelyik Depeche Mode-buliban megállná a helyét!

Alekosz vs Madonna

Madinna Like a Virginjéből áradó túlfűtött erotika Alekosz táncának is egészen új értelmezést ad.

Alekosz vs Kincs, ami nincs

Bud Spencer és Terence Hill egyik legjobb filmjének betétdalától már egy trópusi szigeten érezzük magunkat, ahol a pálmák alól nézzük Alekosz érdi táncát.

Alekosz vs Major Lazer

Mi eddig nem éreztük különösebben a gettókirálynőt, de óriásit tévedtünk: a Major Lazer Watch Out For This című dalának segítségével kiderül, hogy Alekosz a dancehall bulik királya is lehetne pár apró mozdulattal.