Brittany Murphy 2010-ben hunyt el, utolsó filmje a mai napig nem került mozikba. A NY Daily News most interjút készített a film producerével, aki azt mondja, időközben összerakták a filmet, amelyből mindenkinek nyilvánvaló lesz, miért tartották Murphyt nagy színésznőnek.

„Az első néhány hónap, amíg visszanéztük a felvett anyagot, és elkezdtük összerakni, ahogy megláttuk [Murphyt], ahogy meghallottuk a hangját – érzelmileg nagyon megterhelő időszak volt” – mondta el a NY Daily Newsnak a Something Wicked író-producere, Joe Colleran. A film bő négy évvel azután kerülhet moziba, hogy Brittany Murphy elhunyt. (Halálának okát azóta is sokan találgatják, az biztos, hogy sok méreg volt a szervezetében.)

A Something Wicked című thriller egy fiatal jegyespárról szól, akiknek rossz lesz, mert a múltjuk csupa sötét titok. Colleran elmondása szerint rengeteg oka van annak, hogy ilyen lassan készült el: Murphy halála után több jelenetet újra fel kellett venniük, ezek közül pedig jó néhány olyan helyszínen játszódott, ahová csak engedéllyel lehet bejutni forgatni. Másrészt nagy felelősségel járt, mondta el Colleran, hogy „ilyenkor az ember azt akarja, hogy a színészi játéka a lehető legjobb legyen, hiszen, sajnos, ez az utolsó”. 

A kész alkotást április 4-én mutatják be, a magyarországi terjesztésről egyelőre nincsenek információink. A készítők szerint Murphy alakítása vérfagyasztó lett (de hát mit mondanának).

A színésznő 2009 decemberében halt meg, a Los Angeles-i Halottkémi Hivatal szerint tüdőgyulladás, vérszegénység és vényköteles gyógyszerek okozta mérgezés miatt. Férje, Simon Monjack öt hónappal később hunyt el – a mérgezést leszámítva hasonló okokból. Tavaly, az év végén aztán arról kezdtek cikkezni a lapok, hogy a színésznő szervezetében a szokásosnál több nehézfémet és mérgező anyagot (báriumot, ként, amelyeket gyakran alkalmaznak rágcsáló- és rovarirtó szerekben) találtak. Emiatt sokan szándékos mérgezésre gyanakodtak, amire más szakértők azt mondták, baromság.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!