Az ország alfahímje Hajdú Péternek mondta el, hogy leginkább kereskedik, többek közt órákkal, kocsikkal, meg sokat forgatja nála gazdagabb emberek pénzét.

Nem gondoltuk volna, hogy eljön ez a nap, de végre megtudtuk, miből él Berki Krisztián! Nekünk még anno az egyszerű self made man szót használta, de Hajdú Péter ma este látható Frizbijének felvételén ennél több konkrétumot is mondott. Például azt, hogy a méregdrága óráin is szokott keresni adás-vétel közben, illetve autókkal is kereskedik. „Nekem voltak mentoraim, akik fogták a kezemet, jó területeken vehettem részt. Ők pénzeltek is, forgattam vagyonos emberek pénzét. A mai napig is csinálom ezt különböző befektetőknek” – avatta be a világot Berki, hozzátéve, hogy a TV2-n futó Édes Életben hamarosan azt is bemutatja, hogy lehet egy teljesen átlagos területen napi egymilliót csinálni: „Egy online rendszer lesz, és az én nevemmel működtetünk dolgokat. Majd látják a nézők, mi alapján működik.”

Arra a kérdésre nem tudott válaszolni, mennyi az összvagyona, mert elmondása szerint soha nem is érdekelte, azt viszont elmondta, miért lehet kibérelni is egy-egy estére. „Jelenleg csak pár száz millió szerintem. De amikor elmegyek párszáz ezer forintért haknizni, akkor nem azért megyek, hogy sok pénzt keressek. Persze azt a fagyipénzt kapjam meg, és megismerik egy teljesen más oldalamat. Néha pultozok is, közös fotók, és távozok a helyszínről” – árulta el a 110 ezer forintos fagyipénz titkát.

Na de mire költi Berki Krisztián a pénzét? Szoros időbeosztása miatt kénytelen egyszerre szórni, nemrég például ez különösen jól sikerült. „Ahogy a csajoknak, nekem is vannak shopping napjaim. Elindultam, és így lett vége” – mondta Berki Krisztián arról az esetről, amikor egy kis shopikázás alkalmával laza 20 millió forintot szórt el karórára.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!