18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kylie Minogue tornadresszben leszbizik új klipjében

2014.03.21. 19:25
Kylie Minogue tényleg visszatért, méghozzá egy új videóklippel, ami a Sexercize című számhoz készült. A cím az angol sex és az exercise (szex és testmozgás) szavak összevonásából született. A videóklipben pedig pont ezért az énekesnő tornadresszben, lassított felvételen vonaglik és rázza a seggét - több más nővel, egyikükkel könnyedebb leszbizést is lerendez.

Az ausztrál énekesnő februárban már kijött egy új klippel, de az annyira unalmasra sikerült, hogy már el is felejtettük. A Sexercize című számhoz készült klipje viszont durvább, mint egy Miley Cyrus előadás, ennyi tornadresszt, segget és izzadt, egymáshoz dörgölőző női testet még nem láttunk egyszerre. Az biztos, hogy Kylie Minogue feneke még mindig tökéletes, pedig az énekesnő májusban lesz 46 éves.

Ha nem lenne ideje végignézni a klipet, az alábbiakban megnézhet pár kulcsfontosságú jelenetet a videóból, amiből kiderül, hogy kell rendesen elvégezni néhány tornagyakorlatot. A végén lesz nyújtás és pihenés is.

1. Álljon fel!

7m7pv.gif

2. Végezzen el pár guggolást!

7m7w8.gif

3. Melegítse be a fenekét!

7m7uw.gif

4. Labdát is használhat hozzá

7m7oe.gif

5. Ne felejtse el a kar- és a hasizmot se!

7m7mb.gif

6. Végezzen csípőemeléseket is

7m7rx.gif

7. Mindkét irányba!

7m7tc.gif

8. Aztán jöhet a nyújtás

7m7xd.gif

9. Ezt a részt tényleg ne hagyja ki!

7m7yx.gif

10. Majd pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés

7m7qt.gif

11. A barátnőkkel

7m80b.gif

Ha pedig már nem bírja idegekkel, és meg akarja nézni videón is: