Most, hogy beindul újra a Trónok harca, hogy érdekesebbnél érdekesebb kalandokat ismerhessünk meg a kardozni szerető családokról, itt az ideje, hogy kiválasszuk a legjobb nőt. Egy pont, ha nagyon nem jön be, öt pont, ha el tudná vele képzelné az életét.

Carice van Houten (Melisandre)

A Hollandiában született színésznő 37 évesen is az egyik legmenőbb jelensége a sorozatnak. Mellesleg nem csak színésznő, hanem énekes is, bár ebben nem lett különösebben sikeres.

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)

A 26 éves londoni színésznő eddigi legkomolyabb dobása a Trónok harca, de azért fontos megemlíteni, hogy szerepelt már a hangja a Futuramában is.

Lena Headey (Cersei Lannister)

A Los Angelesben született Lena Headey negyvenévesen is remekül tartja magát, nem véletlen, hogy például az épp futó 300 második részében is láthatjuk őt.

Maisie Williams (Arya Stark)

Ne nézzük nagyon, mivel cska 16 éves, ennek megfelelően viszonylag kis múlt van az angol lány mögött. Az a gyanúnk, hogy fogunk még róla hallani a későbbiekben.

Molly Sims (Ő nagy rajongó)

Az egyre menőbb színésznőnek számító Sims Kentuckyban született, mellesleg a képernyőre kerülés előtt modellkedett is. Ő tényleg csak nagy rajongó, de nem hagyhattuk ki.

Rose Leslie (Ygritte)

Ő a változatosság kedvéért skót, és 27 éves. A nagy befutás még vár magára, de szerepelt minden modorosság legnagyobbikában, a Downton Abbeyben.

Sophie Turner (Sansa Stark)

18 éves és angol. 2013-ban már a Panda Eyes című thrillerben is szerepelt, de ezt valószínűleg senki nem látta.