Végre eljött a nap, mikor Kim Kardashian került a Vogue címlapjára, méghozzá állítólag úgy, hogy egy forintot sem fizetett emiatt rapper pasija, Kanye West. Az esküvői ruhás címlapfotó mellé természetesen interjú is készült, amiből egyrészt kiderül, hogy ezek ketten tényleg Párizsban fognak egybekelni, illetve az is, hogy mi lesz az első dolga neki és nővéreinek, ha meghal az anyjuk. Nem, nem a gyász, vagy a temetés. Az alábbiakban tíz fantasztikus mondatot olvashat – mind a tizet Kim Kardashian mondta.

Gyász: „Ha anyu meghal, össze fogjuk írni, hogy ki mit kap. Már végigmentünk minden apró dolgon, amit a gadróbjában lehet találni".

Válasz a kérdésre, hogy hány ember lesz ott a párizsi esküvőn: „Kétszáz ember – csak a nagyon közeli barátaink." CSAK kétszáz ember. Remélhetőleg meghívót is csak azok kapnak, akiknek K betűvel kezdődik a neve.

Elizabeth Tayor házáról: „Nem lett volna jó döntés megvenni. A garázsába csak egy autó fér be"

A gyökereiről: „Örmény vagyok, ezért természetes, hogy odáig vagyok a lézeres szőrtelenítésért."

Szintén: „Nem értem, miért beszél mindenki a fenekemről. Örmény vagyok. Ez normális."

Arról, hogy miért ivartalanította a kutyáját: „Nem szeretem, ha egy kutyának nagy golyói vannak."

A világ nagy problémái: „Gyűlölöm, ha egy nő rossz alapozót használ. Azt hiszem, az a legrosszabb dolog a világon, ha valakinek túl világos az alapozója."

Az ajándékokról: „Minden évben veszek magamnak valami ajándékot, ezért ebben az évben megvettem mindent, amit akartam."

A botox-injekciókról: „Azt hiszem, kibírom, elég magas a fájdalomküszöböm"

Kim Kardashian és nővére, Khloe együtt mentek szőrtelenítésre, a celebnő a következőt mondta neki: „Sokkal jobban néz ki a puncid, mint gondoltam."

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!