horoszkóp

Keressük a VV6 leghülyébbjét

2014.04.05. 13:59

Az nem lehet kérdés, hogy a Való világ hatodik szériájába minden eddiginél prosztóbb figurákat válogattak be. Innen már tényleg nagyon nehéz lefelé kilógni. Azt, hogy sikerült-e valakinek, döntse el ön: egy pont, ha kellemes beszélgetőpartnernek gondolja a játékost, öt pont, ha nem is érti, mit mond.

Aurelio

Ha valaki mindenen elbőgi magát, az már eleve nagyon gyanús. Persze lehet itt a nagy szívre fogni a dolgokat, de azért inkább annak a jele, hogy képtelen feldolgozni a kapott információkat. Aurelio ráadásul annyira gátlástalanul próbál végre tisztességesen dugni egyet, hogy valószínűleg tényleg szerelmes abba a csapba is, amivel a seggét mosta, és hát a többször is prezentált pöcshelikopterezés sem a túl gyorsan pörgő észre utal. És akkor még a nőkről alkotott elképzeléseiről nem is beszéltünk.

Iza

Iza legnagyobb skillje az, hogy bár állandóan rinyál valamin, mégis csak nagyon ritkán küldik el a picsába. Több fantasztikus dobása is volt, de talán a legkiugróbb teljesítménye az lett, amikor közölte, hogy ő csak a pulykamell sonkát hajlandó megenni. Nem a többi hússal van a baja, hanem azzal, hogy a többi sonka szerinte foltos, és ő abba nem tud beleharapni. Reméljük, azért összejön neki az a fránya érettségi a műsor után.

6p9n9.gif

Krisztián

Krisztiánt már a többi játékos megszavazta a leghülyébb lakónak, ami azért nagyon erős teljesítmény. Valamit azért tett is érte, hiszen Izának hónapokig hagyta, hogy hülyét csináljon belőle, de még a nagy egymásra találásuk is úgy nézett ki, hogy előtte diszkréten lekurvázta a lányt.

vlcsnap-2014-02-17-22h45m49s90.png

Teo

Egy idézettel kezdenénk: „Az még nem szex, ha csak te csinálod” – mondta VV Teo arról, hogy egy szép este kiverte Aureliónak. Ennél sokkal többre nem is emlékezhetünk a lányal kapcsolatban, ugyanis Teo a beköltözésekor még leszbizett egy kicsit a gyorsan kiszórt Alexával, de egyébként tényleg csak akkor vehető észre a létezése, amikor Aurelio meg akarja dugni. Ez persze lehetne azért is, mert csendes távolságot tart a többiektől, de szerintünk sokkal szomorúbb okai vannak.

Screen shot 2014-03-26 at 11.25.44 PM.png

Viki

A nő, aki mindig megfejti a többiek motivációit, illetve próbál a nagy provokátor szerepében feltűnni. Ezzel nem is lenne baj, az ötödik szériában Péternek például jól állt ez a vonal, de Viki a nagy játszmáit teljesen céltalanul és valós eredmény nélkül csinálja, néha magára haragítja a legjobb barátnőjét, néha pedig egyszerűen csak azzal próbálja takarni saját elviselhetetlenségét, hogy azt mondja, fel akarta kavarni az állóvizet. Ezek mellett az a legcsodálatosabb, hogy ha valakit nagyon kiborít és beledöngölik a földbe, akkor még sajnáltatja is magát kicsit.

vlcsnap-2014-02-12-23h21m39s1.png

Zsófi

Ide tényleg csak egy idézetet tennénk: „Nem értem, hogy az őskorról egyáltalán minek kell tanulni, hiszen annyira régen volt, és csak mendemonda az egész. Én másban hittem, nem az őskorban” – mondta Cuki Zsófi az iskolahéten

Screen shot 2014-01-28 at 10.48.16 PM.png

Zsolt

Az egész bent uralkodó helyzetről az mond el többet, hogy a műsor elején elviselhetetlen parasztként viselkedő Zsolt tűnik az egyik legkevésbé sérültnek a játékban. Bár arról már jelt adott, hogy kispesti gyökerei miatt komoly komplexusai vannak az Izához hasonló hatalmas kozmopoliták miatt. Ennek ellenére Zsolt a Dorkával folytaott kapcsolata óta leginkább egy szerelmes tiniként viselkedik, ami maximum azért különösen gáz, mert 1992-ben született.

Screen shot 2014-03-03 at 10.58.58 PM.png