Szerencsénkre megvannak azok a celebeink, akik két dolgot kifejezetten imádnak: a macskákat és a melleik mutogatását. Nézze meg, kik ők, és szavazza meg, ki csinálja a legmenőbb módon!

Mik mozgatják az internetet?

A két slágertémának megfelelően múlt vasárnap robbant a bomba: Monique Covet forradalmi képet alkotott, amit meg is osztott a rajongóival a Facebookon. A műalkotáson a felnőttfilmes asszony látható, amint a vécén ül, letolt bugyival, egyetlen colstokkal átkötött, kirúzsozott bimbójú mellekkel és a lábai közt unottan feltekintő cirmossal. Az erotikus kép lényegét persze ez a macska adja, bár a kép csak előkészítés volt egy tippelős játékhoz, hogy mekkora is Covet plasztikmelle.

A volt pornós már többször posztolta szürke macskáját. Februárban például a tengerparton enyelgett Romolettóval, januárban a seggét fotózta úgy, hogy az érdeklődő kandúr mögötte üldögélt az ágyon, decemberben pedig a korábban eltűnt sztármacskát kapta le, amint a lába között nyalakodik. Nem úgy. Ha ön ennyi összemacskázott Covet-mellel sem elégedett, ajánljuk figyelmébe a hölgy Facebook-oldalát!

Ki a menőbb mellmacskázó?

A másik nagy mellmacskás ász Bódi Sylvi, bár a glammodelltől már rég láttunk olyan képet, amin ő és Zsombi kandúr egyszerre szerepelnek. Tavaly novemberben egy masszázságyra feküdt Bódi, és a lábai közé telepedett a macskája. 2012-ben egy kóbor macskát szerzett be indonéziai szörfölése alatt, az állat szintén megtalálta a legforróbb nyugvóhelyet. A nagy király azonban még mindig Zsombor, aki még azt is megengedheti magának, hogy a meztelen modell hátán trónoljon. Érdemes megemlíteni, a kevéssé fotogén Simbát, merthogy Bódinak két macsekja is van. A történelem nem hazudtolja meg önmagát.

A Velvet különdíjas nagy kedvence Mészáros Dóra, aki az új metróvonalon is megmutatta, mennyire jó arc. Ezt csak melles-macskás fotói tudják fokozni. A csúcs egyértelműen a legutóbbi, március 26-i műalkotás, amin Mészáros macskája olyan hülyén unott fejet vág, hogy egyből mém lett a dologból. Sőt még Hello Kitty is megcirógathatta a melleket. A Facebook-oldalán még több macskás képet talál, na meg melleket is, bár külön-külön.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!