Óriási dolgot kéne most eldöntenie: hogy néz ki jobban Rita Ora? Idióta ruháka bújtatva, vagy egyszál csöcsben? Jobban áll neki a SpongyaBob jelmez, a McDonald's ihlette Moschino ruha, vagy a rózsaszín PVC kabát, mint az egyszál semmi? Nehéz a döntés, most önön a sor.

Rita Ora elkezdett ladygagásodni, bár egy előre még visszafogottabb, és nem jelenik meg rémisztő szettekben, vagy albínó Csubakkának öltözve, de a legutóbbi szettje azért közelít ezekhez. Rita Ora legújabb videóklipjét ugyanis SpongyaBobnak öltözve promózta. Najó, nem egy konkrét jelmezben volt, de hosszú, kötött pulcsija ruhája a fintorgó SpongyaBobot ábrázolta, és cipője is sárga-fekete foltos volt, hogy teljes legyen a szett. Ja és persze ő is beszerzett a Moschino McDonald's ihlette darabjaiból párat, igaz Katy Perryvel ellentétben nem egy doboz sültkrumplinak öltözött, csak egy piros nadrággal és a sárga, logóval ellátott övvel mutatta meg, hogy milyen klassz ízlése van.

Calvin Harris barátnője az elmúlt héten már korábban is húzott magára idióta szettet, mikor macskanőnek öltözve ment bulizni, és gyanítjuk, hogy azt is csak azért tette, hogy felhívja magára, illetve új videóklipjére a figyelmet. Arra a videóklipre, ami az I Will Never Let You Down című számhoz készült, és ami annyira unalmas lett, hogy még a klipben viselt erős rúzs és a rikító rózsaszín PVC kabát se tudta feldobni. Talán egy kicsit izgalmasabb lett volna, ha Ora megszabadult volna benne a ruháitól, vagy elmesél valami történetet, mert az, hogy két másik lánnyal együtt lépked fel-alá Chanel fülbevalókban és Moschino sapkában, az tényleg elég ingerszegény.

Mikor jobb?

De az ELLE-nek legalább már ledobta a ruháit, és így végre megcsodálhattuk azt is, hogy jobboldalára Alberto Vargas egyik grafikája van feltetoválva, ami egy hatalmas, virágot szaglászó, félmeztelen nőt ábrázol. Egyébként nem ez az első meztelenkedős kép Rita Oráról, korábban villantott már bimbót egy Donna Karan divatfotózáson is. Most viszont már csak egyetlen dolog maradt hátra, el kell döntenie, hogy Rita Ora mikor néz ki jobban. Ha idióta ruhákban van, vagy ha ledobja magáról a textilt? Szavazzon!