Ha most kezdene zenélni, mindent máshogy csinálna Niki Belucci, de 11 év után már megvan a szakmai elismerése, elégedett a párkapcsolatával, és úgy általában minden lenyugodott körülötte.

Niki Belucci négy év után először lépett fel Budapesten, de mostanában Magyarországon sem nagyon látni a felnőttfimektől indult, a topless DJ fogalmát a köztudatba hozó, mára sokkal komolyabbá változott nőt. „Alig vagyok Magyarországon, ezért nem is nagyon adok interjút. Mikor elváltam a férjemtől, inkább elbújtam a nyilvánosság elől itthon, meg nekem interjú szempontjából inkább külföld az érdekes, hiszen fellépni is ott szoktam gyakrabban. Nem akartam már magam hülyeségekkel eladni. Amikor meg volt az NRJ Awards, amin jelölt voltam, arról az újságok nem akartak írni, hanem pletykát akartak. Azt hiszem, kinőttem a bulvárból” – mondta a Velvetnek Niki Belucci, aki azért hozzátette, hogy sok pályatársával ellentétben ő nem kapott sok rosszat az újságokól, de talán a múltja miatt itthon mégis hátránnyal küzd. „Már 11 éve zenélek, a szakmán belül elismernek. Látják, hogy már nem az utolsó kocsmákban lépek fel, Magyarországon soha nem voltam annyira elismerve. A nőket eleve bekategorizálják itt, valahogy nem tisztelik annyira a munkásságukat.”

Kiürített egy ezerfős klubot

Az biztos, hogy Belucci már erősen megbánta azt, hogy a nagyszerű hangulatú bulijai helyett inkább a testével akart érvényesülni a pályán, nem is tanácsolja ezt senkinek. „Szakmai tudással kicsit lassabb előre lehet jutnia egy nőnek azért, mint ha felvesz egy szexi fellépőruhát és bohóckodik a színpadon. Amikor elkezdtem zenélni, akkor elrontottam, hogy topless DJ-ként kezdtem, hatalmas mínuszról indultam. Inkább hátrány lett, mert nem azért jöttek be az emberek a bulimba, mert egy nő diszkózik, hanem azt várták, hogy dobjam le a felsőmet. A zenére nem is figyeltek, hanem arra, hogy cicim van, pedig végül is a strandon is többet láttak volna. Ha most újrakezdhetném, nem így indítanám. Amikor elkezdtem, nagyon rosszul ment a mixelés. Egyszer kiürítettem egy ezer férőhelyes diszkót, egyetlen ember maradt ott, aki olyan hullarészeg volt, hogy nem tudott kibotorkálni a klubból. Akkor meg is kaptam a magamét, úgyhogy eldöntöttem, hogy most elkezdek rendesen zenélni. Három-négy évvel később mertem magamról kijelenteni, hogy DJ vagyok, amikor külföldi klubokban is felléphettem” – mondta a 31 éves nő, aki kedvenc fellépési helyszíneként a Karib-térséget, illetve Szerbiát jelölte meg.

Öregebb pasija van

Időközben a magánélete is rendbe jött, válása után már jó ideje együtt van nagy titokban tartott pasijával. „Két éve párkapcsolatban vagyok. Nem lakunk együtt, meg a sok utazás miatt nehéz is összeszervezni, de boldog vagyok. Egy 45 éves civil üzletemberről van szó, úgyhogy nem is mondok nevet, de semmi köze nincs a szakmámhoz. Szerencsére nem féltékeny típus, úgyhogy inkább csak örül a sikereimnek, és mindenben támogat. A legjobb barátom, a bizalmasom, a szerelmem, és minden. Korábban mindig velem egykorú vagy pár évvel idősebb férfi volt a párom, de ő most más. Már tudja, mit akar, és ez a magabiztosság imponál. Nem partyról partyra mászkál hétvégente, azt már én sem csinálom. Sokat dolgozok hétköznap, ha van időm, akkor inkább otthon alszom. Valószínűleg a korral jár, de már inkább tévézek, egyszerűen nem érné meg, ha munkán kívül is elmennék éjszakázni. 30 felett már figyelni kell” – mondta az időközben ezek szerint megkomolyodott Niki Belucci.

Ismerje meg az igazi Niki Belucci rajongót!

Niki Beluccit sokan egyébként itthon is igazi nemzetközi névnek tartják, ami a Lipstick Party névre hallgató buliban is kiderült. Van neki például egy akkora rajongója, aki a színpad széléről figyelte kedvence minden mozdulatát, de még a fellépés előtt is vadul integetett neki. Az elején azt hittük, valami vad szerelemről is szó van, de tévedtünk: “Egy ilyen hírességet nagyon sokan megkörnyékeznek, nekem meg van barátnőm” – mondta a rajongó, majd vissza is fordult az egykori E-Klub pultja felé nézni a potmétereket.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!