A Coachella számít a fesztiválszezon megnyitójának, ez minden évben az első olyan zenés rendezvény, amely komoly tömegeket mozgat meg. Mi pedig a legjobb nőjét keressük, több fordulóban.

Amink van, abból gazdálkodunk: rengeteg képünk jó csajokról, akiket a Coachella fesztiválon kaptak el a fotósok. Tehát sorozatot indítunk,  ebben a cikkünkben arra kérve önt, hogy nézze meg galériánk képeit, és döntse el, melyik ismert nő volt a rendezvény első hétvégéjének legszexibbje.

Több celebről írtuk már, hogy megfordult arrafelé, ám ebbe a mezőnybe mégsem neveztük őket. Demi Moore és Bruce Willis lányai például ott voltak, nem is akármilyen cuccokban, és pont ezért nem szexizzük le őket. Daryl Hannah szettje pedig inkább tinis, mint dögös. Nézze végig galériánkat, amelyben a legérdekesebb képeket szedtük össze a celebnőkről!

Egyébként azért emlegettük, hogy ez az első hétvége, mert a Coachella egy kéthétvégés buli: az elmúlt szombaton-vasárnapon kívül a mostani hétvégén is lesz, csak a kettő közti munkanapon szünetel. Szóval komoly versenyről van szó: hamarosan jelentkezünk a következő fordulóval, ebben rajongólányokat fog látni. Most viszont a celebnők közül válassza ki a legszexibbet!

Update: köszönjük az eddigi szavazatokat, hamarosan jelentkezünk a következő fordulóval!