Leonardo DiCaprio szerint az amerikai indiánok nem vadparasztok, csak éppen túl hülyék ahhoz, hogy rajta fogást találjanak. Pedig nem lenne nehéz, a színész ugyanis igencsak masszív deréktáját mutogatta Bora Borán, ahol aktuális, és alkalmanként félmeztelen csajával élvezi az életet.

Amikor a színész nem épp betépett kakaduként táncikál a Coachellán, akkor aktuális szőke modellcsajával romantikázik Bora Bora festői tengerpartjain. A páros esztétikusan simul a tenger hullámaiba, kivéve, hogy DiCaprión valamiért rajta maradhatott a kakadujelmez hasrésze. Ám ez láthatólag semmit nem von le élvezeti értékéből, legalábbis Toni Garrn számára, aki nem csak forró csókokat váltott Leóval, de még a melltartóját is ledobta örömében. Mondjuk eddig sem volt egy szégyenlős típus

Mindeközben New Jersey-ben

Csúnyán nekifeszültek a Ramapough Lunapee indiánok DiCarprio filmes cégének, a tavaly novemberben bemutatott  A harag tüze (Out of the Furnace) című mozi miatt, írja a TMZ.  A New Jersey állam Ramapo vidékén élő bennszülött törzs 17 tagja nyújtott be keresetet a Relativity Media ellen, mert szerintük a történetben ábrázolt őslakos klánt egyértelműen róluk mintázták, ám az igazságtól eltérően bunkó, gyilkos és drogfüggő bandának állítják be őket, ami nem csak a becsületüket, de mindennapi életüket is beszennyezi. Azt pedig teljességgel elfogadhatatlannak tartják, hogy a film két főgonosza (Harlan DeGroat és Dwight Van Dunk) törzsük leggyakoribb családnevein villog, így talán nem véletlen, hogy a felperesek több mint a felét is így hívják.

Dicaprióék viszont azt szeretnék, ha a bíró egyszerűen lesöpörné az asztaláról a szerintük teljesen megalapozatlan keresetet, és arra hivatkoznak, hogy annak idején például a Corleone nevű olaszok sem pattogtak a Keresztapa három részében elfolyt negyven köbméter vér miatt.