A teleshopos eladóból lett divattervező, Harald Glööcker megnyitotta az első boltját Berlinben, hogy végre ne csak a tévén keresztül tudja a mindenféle kacatjait rásózni az emberekre, hanem élőben is. A megnyitó elég emlékezetesre sikerült, köszönhetően a mellvillantó sárkánynőként érkező Djamila Rowe nevű realitycelebnek, valamint az aranyszínű szoborként leszbismároló Micaela Schaefernek.

Németország amennyire híres arról, hogy a dolgok általában jól szervezetten működnek, legalább annyira híres arról is, hogy olyan dolgok is életképesek az országban, amik ízléstelenségükkel még Magyarországon is szemet szúrnának.

Ilyen például az, hogy a celebvödör alján bőven megélnek olyan figurák, mint Harald Glööckler, aki egy teleshopos eladóból lett kisebb celebritás, most pedig elért odáig, hogy megnyitotta első boltját Berlinben.

Glööckler a 90-es évek eleje óta tervez ruhákat, már gyereként érdekelte a divattervezés, a barátainak rendszeresen gyártott mindenféle alkalmakhoz ruhákat. Ugyan voltak kisebb-nagyobb bemutatói, a nagyon harsány ruhákban utazó Pompöös nevű márkáját viszont nem sokan ismerték egészen addig, amíg a 2000-es évek elején el nem kezdte a teleshopos munkáját.

Ennek köszönhetően rengetegen megismerték őt is, a kreációit is, így idén tavasszal lehetősége nyílt arra, hogy végre boltban is árulja az iszonyatosan giccses, flitteres, harsány ruháit.

A megnyitón természetesen megjelent a német celebvödör alja, például Micaela Schaefer, aki állandó vetkőzésekkel próbálja magát a címlapokon tartani. Magától szokatlan módon Schaefer ezúttal nem vetkőzött, hanem aranyszínű szobornak öltözött, és egy viszonylag ismeretlen német színésznővel, Yvonne Wölkével váltott csókot a fotósok nagy örömére.

A legkihívóbb öltözék viszont a szoborruha ellenére nem Schaeferé volt a megnyitón, hanem Djamila Rowe-é, aki egy német realityceleb, valamint sminkes, meg erotikus modell. Az arcra leginkább sárkányra hasonlító Rowe egy teljesen átlátszó fekete felsőt vett fel, a mellét csak egy szívecske formájú, szalagos bimbótapasz takarta.