Zimány Linda interjút adott az Aktívnak, és végre elmondta, hogy mi történt azon az éjszakán, amikor levideózták, ahogy Jude Law megcsókolja őt. A glammodell mindent tagad, szerinte nem volt csók, és különbenis ő ellenkezett, meg hát az egész csak egy játék volt. Itt vannak az interjú legjobb mondatai, biztosak vagyunk benne, hogy még senkit nem látott, aki ilyen szépen tudja tagadni a nyilvánvalót.

"Valószínűleg nem is sejtették az emberek, hogy akár munkakapcsolat is lehet egy találkozás hátterében, nem feltétlenül bármi más."

"Igazából egy buli volt, ahol több stábtag is résztvett, egyszerűen jól éreztük magunkat, nem hiszem, hogy ezt túl kell magyarázni."

"A Jude Law egyébként egy nagyon nagyon intelligens, nagyon kedves embernek tartom, és rendkívül vicces, és nagyon jól éreztük magunkat a buliba és szórakoztunk és ennyiről van szó, de semmi nem történt, olyan dolog, amit aztán elkezdtek forgatni, úgy, hogy igazából nem tudtak róla, hogy mi van a dolog háttterében."

"...nyilvánvalóan tudtuk azt, hogy együtt fogunk szerepelni a filmben, és elkezdtünk erről beszélgetni [...] És egyszerűen ennyi. Tehét ökörködtünk, szórakoztunk és gyakorlatilag semmi más nem történt."

"Ő színész, tehát szeret szerepeket felvenni, és jól érezni magát. Gyakorlatilag ennyiről volt szó, tényleg viccelődtünk egymással."

"Ha valaki szerintem úgy jószívvel, ténylegesen megnézi azt a videót, akkor azon a videón azért teljesen más jön le, mint hogy én adtam volna alá a lovat."

"Egyszer volt, hogy kétszer vakuztak ránk egyébként fotóval, azt észre is vettük, de abszolút nem, a videófelvételt azt nem. Nyilván, ha észrevesszük, akkor leállítottuk volna. De nem. Sajnos."

"Nem csókolt meg a videón. Meg látni is egyébként a videón, hogy nem csókolt meg, mert elfordítottam a fejemet."

"Akkor éppen egyébként azt játszottuk, hogy ööö hogy ilyen kicsit kamu olasz nyelven beszélgetett mindenki egymással, aki ott volt a társaságban, és ő kicsit ilyen temperamentumos macsót adott elő. Mint mondtam, színész, és szeret ő is szórakozni és viccet csinálni dolgokból."

Ha pedig nem hinné, hogy mindezeket Zimány Linda szó szerint tényleg elmondta, nézze meg az Aktív vágatlan videóját.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!