Az álreality kezdete óta csak úgy pörögnek a biszexuális és leszbikus események a képernyőn, Regina egyfolytában vadászik más lányokra és még a magát heteroszexuálisnak valló Zsófi is elcsábult. Összeszedtünk öt jelenetet az Éjjel-nappal Budapestből, ön pedig szavazza meg, melyik tetszik a legjobban!

Regina és Dia

Regina és Dia szerelme volt a sorozatban az a kapcsolat, amivel az Éjjel-nappal Budapest médiatörténelmet írt, a magyar napi sorozatok első leszbikus párja ugyanis ők voltak. Az álrealityben Regina egy bevallottan biszexuális karaktert formáz meg, aki egy pasitól csábította el a szintén biszex Diát. A lányok egyébként azóta már szakítottak, de még a sorozatbeli heteroszexuális kapcsolatokhoz viszonyítva is sokáig voltak együtt. 

Regina és Rebeka

Rebeka Regina legújabb hódítása az Éjjel-nappal Budapestben, amiből az is kiderült, hogy a biszex/leszbikus csajok első látásra felismerik egymást. Rebekát Regina szedte fel, először úgy gondolta, csak egy éjszakára, de nagyon úgy tűnik, hogy újabb szerelem van kibontakozóban. 

Regina és Réka

Réka Regina legelső barátnője még Egerből, nemrégiben pedig újrapróbálkoztak, ez a jelenet látható az alábbi videón. A távkapcsolatnak viszont az lett a vége, hogy Regina megcsalta a csajt, ami nem is maradt sokáig titokban. 

Vivien

Marci húga, Vivien nem sokáig szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben, de annál izgalmasabb karaktere volt, jó kis gogózást, kábítószeres jelenetet és egy leszbikus csókot is köszönhetünk neki. Egy buliban szedett össze egy kiscsajt, akit aztán haza is vitt és együtt éjszakáztak. 

Zsófi

Az álreality Zsófija szintén egy átmulatott éjszaka után kötött ki egy másik lánnyal az ágyban, de igazából csak azért, hogy expasiját, Kristófot cukkolja ezzel. A pincérlány ezek után be is vallotta szerzeményének, hogy ennyi volt a dologból, és hogy valójában nem is vonzódik a saját neméhez.