Ugyan még egy hosszas per elébe nézünk, de Michael Egan valószínűleg nagy lavinát indított el. Nem kevesebbet állít, minthogy Bryan Singer rendező fiatal fiúk iránti vágya és nemi erőszakja csak a jéghegy csúcsa. A 15 évesen is megerőszakolt férfi állítja, egy regisztrált szexuális bűnöző fogdosta össze a fiúkat azokra a szexpartikra, amikre Hollywood meleg moguljai voltak hivatalosak. Itt leitatással és fenyegetéssel fajtalankodásra késztették őket. A rendőrség gyaníthatóan mindent tudott, de semmit sem tett.

Förtelmes szexpartikról számolt be Michael Egan, a nevadai férfi, aki az első hírek szerint beperelte az ismert amerikai rendezőt, Bryan Singert. A TMZ szerint szabályos orgiák zajlottak Hollywoodban régen (is), ahova szakmányban vitték a fiatal fiúkat, hogy a mogulok velük/rajtuk szórakozzanak. Erről sokan tudtak, pláne, hogy Egan és édesanyja még az FBI-t és a Los Angeles-i rendőrséget is értesítették, de valahogy sohasem jutott el az ügy sehova se.

Singer ügyvédje azonban abszurd vádakról és a lejáratásáról beszél. Egan egy csütörtöki sajtótájékoztatón bővebben is beszélt mindezekről, kifejtve, hogy a fiúk csak darab húsok voltak, és hogy úgy lépett túl az áldozattá válásán, hogy „megpróbáltam olyan mélyre temetni magamban, amennyire csak tudtam" – idézi a NY Daily News

Bryan Singer Accuser -- I Was Repeatedly Raped At Hollywood Orgies - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Collins-Rector, a ragadozó

A bepereltek között van azonban Marc Collins-Rector, akinek a házában az orgiákat rendezték, ő azóta el is menekült az Egyesült Államokból. Nem csoda, ő szervezte be innen-onnan a fiúkat az ilyen alkalmakra, gyakran államokon át csempészte a fiúkat, regisztrált szexuális bűnöző is volt. Egan szerint sokszor leitatták őt és úgy molesztálták, de egyszer Collins-Rector pisztolyt nyomott a szájába és úgy fenyegette. Persze más fiúkat is bevontak az orgiákba. Egan elmondta, az ingatlan medencéje úszógatyamentes zónának számított, és itt is több erőszakra sor került.

Eganről egy 1999-es képet is eljuttatott ügyvédje a TMZ-nek, ezen 17 évesen, egy farmerdzsekiben látható. Ekkoriban állítólag Singerrel együtt utazott el Hawaiira, ahol a rendező többször is análisan közösült az amúgy heteroszexuális fiúval. Ekkor állítólag már évek óta zajlott Egan módszeres kihasználása, ami még a fiú 14-15 éves korában kezdődött az említett villában. A Gawker szerint Collins-Rector szervezte be őt is, és ő ismertette össze Singerrel.

Ezeken a partikon a Dlisted szerint folyt a kokain és az egyéb szintetikus kábítószerek, és legendásak voltak a saját korukban is, így kizárt, hogy a rendőrség ne szerzett volna tudomást róluk. Pár éve a Queerty fotókat is publikált a partik még kultúráltabbnak nevezhető részéről. Pár példál Roland Emmerich rendező villájának kertjében készült, ami után ő és Singer eltűntek a házban pár kiválasztott fiúval. A Gawker fórumozókat is idéz, egyikük szerint Singer sűrűn váltogatta a partnereit, mivel mindig a lehető legfiatalabb fiúkat akarta, és külön rá volt mozdulva az ikrekre.

Bryan Singer adatlapja

1965. szeptember 17-én született New Yorkban. Egy New Jersey-i középiskola és egy filmes főiskola elvégzése után rendezni kezdett. A cápa és a Star Trek nagy rajongója. Első nagyobb rendezése a Közönséges bűnözők volt Kevin Spacey-vel és Benicio del Toróval. Igazi nagy áttörést az X-Men filmek jelentettek számára: az X-Men 2-nek még csak executive producere volt, de hármat ő rendezett és egy negyedik rész is be van lengetve. Ő rendezte a 2006-os Superman visszatért, a Valkűrt vagy Az óriásölőt. A Doctor House sorozatban is szerepet vállalt executive producerként.

(Forrás: Imdb).