Idén négy feleség/barátnő és négy táncosnő szerepel a Szombat esti lázban, ők villantanak combokat és dekoltázsokat a nézők számára. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Velvet olvasói melyiküket tartja a legszexibbnek. Molnár Andrea vagy Máté Kriszta a dögösebb ön szerint? Esetleg Südi Iringó vagy Szinetár Dóra? Adjon tíz pontot a kedvencének, majd nézze meg a szavazás állását!

Eszményi Viktória

A popénekesnő az 1972-es Ki mit tud?-on tűnt fel, ott figyelt fel rá Bergendy István, aki felkérte, hogy vegyen részt a turnéjukon. Innen indult a karrierje, főleg country stílusú dalaival vált országszerte ismertté. Később férjével, Heilig Gáborral énekeltek duóban, közös televíziós műsort is vezettek. Napjainkban Eszményi Viktória gyerekkoncerteket ad itthon, de mindig készen áll az újabb kihívásokra, ezért vállalta el a Szombat esti lázat is. 

Karcagi Dalma

Szabó Győző partnere az ELTE-n jogot, BCE-n nemzetközi tanulmányokat hallgat. Számos nemzetközi versenyen első helyezést ért el, szabadidejében pedig modellkedik. 

Máté Krisztina

Bárdos András neje 16 éves kora óta dolgozik műsorvezetőként, emellett producerként, riporterként és főszerkesztőként is tevékenykedik. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen és a Kodolányi János Főiskolán is tanít. Az RTL2-n a Forró nyomon és Az első millióm című műsorokat készítette mostanában. Állítása szerint soha sehol nem táncol, ez az egyik legnagyobb fóbiája, a Szombat esti lázat azért vállalta el, hogy ezen túltegye magát. Orosz József a partnere. 

Molnár Andrea

A 33 éves Molnár Andrea legelőször Katus Attila partnereként debütált a Szombat esti lázban, most pedig Bárdos Andrással láthatjuk. A táncos 13 évig versenyzett standard és főleg latin kategóriában, 4 évig a magyar válogatott kerettagjaként táncolt. Kevesen tudják róla, hogy nemcsak táncos, de színésznő és fitneszbajnok is. Molnár Andrea idegenforgalmi közgazdász diplomával rendelkezik, három nyelven beszél, pillanatnyilag pedig a Magyar Táncművészeti Főiskola mesterszakára jár.

Práger Kitty

Práger Kitty 10 évesen kezdte versenytáncosi pályafutását, azóta pedig több országos bajnoki címet is nyert. A Budapest Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán diplomázott nemrégiben, mindemellett pedig ruhákat tervez és készít. 

Rezes Judit

Rezes Judit színésznő, Szabó Győző élettársa Lehoczky György partnere a műsorban. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett, zenés tagozatra járt. Mozgása nem véletlenül annyira kifinomult: Rezes ballett-táncos is. 

Südi Iringó

Südi Iringó elsős korában kezdett el dzsesszbalettozni, mára pedig több profi táncversenyt is megnyert. Legelőször 2006-ban tűnt fel a Szombat Esti Lázban, ismeretségét kihasználva egy évvel később a százhalombattai sportcentrumban megnyitotta táncstúdióját, az Iringó Tánc Stúdiót.

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra sem kezdő táncos a csapatban: a színésznő a Magyar Táncművészeti Főiskola néptánc-színpaditánc tagozatán tanult, később pedig különböző budapesti tánciskolákban klasszikus balettet, szteppet, akrobatikát. 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja. Nemrégiben vált el Bereczki Zoltántól, most Makranczi Zalánnal van együtt, és Angyal András a partnere a műsorban.