Volt idő, amikor az Oscar-díjas sztár legnagyobb problémája az volt, hogy melyik sztártervező ruhája alól lógassa ki bugyi nélküli alsótestét, vagy hogyan tüntesse el 41 évesen az átbulizott éjszakák nyomát. Ám életébe most beköszöntöttek a valódi problémák.

Nem elég, hogy Gwyneth Paltrow házassága hivatalosan is befuccsolt, most üzletasszonyként is komoly kihívásokkal kell szembesülnie. Goop nevű honlapjának vezérigazgatója, az ünnepelt brit vállalkozózseni, Seb Bishop ugyanis állítólag kiszáll a cégből, ami hatalmas érvágást jelenthet a színésznőnek.

A PageSix információi szerint azon robbant ki a balhé, hogy Paltrow bejelentette, az egész céget átköltözteti Los Angelesbe. A színésznő részéről némileg érthető, hogy távolabb akar kerülni Chris Martintól, a 40 éves Bishop házassága viszont köszöni, rendben van, így az üzletembernek esze ágában sincs családostul lelépni Londonból.

Bishop, aki 2011-ben csatlakozott Paltrow cégéhez, állítólag azt sem viselte jól, hogy a sztár egyre többször lelki szemetesládának használja az oldalt. (Itt jelentette be egyébként házasságának végét is.) A színésznő sajtósa megerősítette az igazgató lemondását, de természetesen minden kínos vonatkozást tagad.

Gwyneth pár hete olcsó csirkerecepteket posztolt a Goop-ra, és a bejegyzést azoknak a nagymamáknak ajánlotta, akik megtanították nemzedékét spórolni a maradékon. Lehet, hogy már felkészült a legrosszabbra?