A színészek többsége soha nem tudott kilépni a Dallasban játszott szerepéből, viszont azt azért megnézheti, hogy mennyit öregedtek az elmúlt húsz évben.

Larry Hagman (Jockey Ewing)

2012. novemberében daganatos megbetegedés okozta szövődmények miatt elhunyt Larry Hagman, aki Jockey Ewingként tulajdonképpen a Dallas volt maga. Nem véletlen, hogy azóta már hivatalos Larry Hagman-nap is van. Bár a Dallas miatt egy világ ismerte meg, végül soha nem lett belőle moziszínész, viszont rengeteg sorozatban is feltűnt, még a Született feleségekben is kapott pár epizódot. A halála az újraindult, az eredeti sikerének persze a közelében sem járó Dallas történetét is átírta. Az eredeti nyelven egyébként J.R. volt a keresztneve, de a magyarok úgy érezték, ehhez még nem elég érett az ország.

Ken Kercheval (Cliff Barnes)

Kercheval szintén visszatért a 2012-ben összehozott Dallasba is, és Hagmanhez hasonlóan ő is a sorozatok körül maradt. Élete eddigi 78 évében volt közben négy felesége, akikkel hét gyereket hozott össze, és hat unokája is van már. Kercheval már túlélt egy tüdőrákot is.

Patrick Duffy (Bobby Ewing)

Patrick Duffy azon kevés dallasosok egyike, akikre nem csak Bobby Ewingként emlékezhetünk, mivel az Egyről a kettőre című vígjátéksorozat Frank Lambertjeként szintén szép sikereket ért el hét éven keresztül. Természetesen ő is fel tud mutatni ezen kívül egy tonna teljesen érdektelen sorozatot és moziba nem került tévéfilmet, úgyhogy logikus lépés volt tőle elvállalni az újkori Dallast.

Linda Gray (Samantha Ewing)

Linda Gray egyrészt még 73 évesen is nagyon jól tartja magát, de pár tévés szereplésen túl azért nem tud olyan sokat felmutatni, de még mindig nagyon jól megél abból, hogy ő volt a Dallas alkoholista szépségkirálynője. Jockeyhoz hasonlóan egyébként ő sem Samantha az amerikaiak szemében, hanem Sue Allen Ewing. Civilben két gyereket nevel, és van egy válással végződött házassága is.

Victoria Principal (Pamela Barnes Ewing)

Cliff testvére, mellesleg Bobby életének örök szerelméről az eddigiek ismeretében talán mondani sem kell, hogy a tévéfilmek felé fordult a Dallasban lehozott 251 epizód után. Azt viszont jól lehet látni, hogy Principal nem vetette meg a plasztikai sebészek szolgáltatásait sem. Ez persze nem meglepő, hiszen 2006-ig a plasztikai sebész Dr. Harry Glassman volt a férje.

Barbara Bel Geddes (Ellie Ewing)

Számunkra is meglepő, de a 2005-ben otthonában elhunyt Barbara Bel Geddes a Dallas után egyáltalán nem próbálkozott már színészkedéssel, hanem visszavonultan élt 82 éves koráig. Még nyilvános megjelenéseket sem nagyon vállalt.

Charlene Tilton (Lucy Ewing)

A most 55 éves Tilton a kollégáihoz képest sikeres színésznek számít, hiszen a Talpig zűrben 2. még a mozikat is megjárta, de amúgy ő is a sokadrangú filmek környékén kezdett el mozgolódni, úgyhogy tárt karokkal várták az új Dallasban. Eközben volt két zátonyra futott házassága is, amiből született egy gyereke, illetve egy vőlegénye is, aki 9 év együttlét után szívrohamban hunyt el 2009-ben.

Howard Keel (Clayton Farlow)

Howard Keel élete utolsó éveiig kamera előtt volt. A férfinak három házasságából két lánya született, és tíz unokája is van már. Keel 2004-ben, 85 évesen hunyt el, mindössze hat héttel azután, hogy vastagbélrákot diagnosztizáltak nála.

Steve Kanaly (Ray Krebbs)

A világ Ray Krebbsének egy percig sem sikerült kitörni a szerepéből, a Dallas ilyen-olyan folytatásai mellett az a legnagyobb eredménye, hogy feltűnt a Walker, a texasi kopó egy részében névtelen nyomozóként. A 68 éves Kanaly cserébe stabil házasságban él 1975 óta, amiből két gyereke született.

Susan Howard (Donna Culver Krebbs)

Ray egykori felesége nem csak a sorozatban lépett politikai pályára, hanem a valóságban is, jelenleg is a republikánusokat erősíti, ráadásul forgatókönyvíróként is sikeres. A 70 éves nő a magánéletében nem biztos, hogy ekkora király, vagy csak jól titkolja a sikereit, de se férjről, se gyerekről nem hallani.

Priscilla Presley (Jenna Wade)

Jenna figurája egy ideig Bobby, majd később Ray nagy szerelme is volt. Ő talán kijelentheti, hogy nem a Dallas volt élete csúcspontja, hiszen játszott a Csupasz pisztoly mindhárom részében, aminél többre ember nem nagyon vágyhat. Mellesleg egyetlen férje volt eddigi 68 éve alatt, egy bizonyos Elvis Presley, akivel egy gyereket hoztak össze, egy bizonyos Lisa Marie Presleyt.

Jim Davis (Jock Ewing)

A Ewing család fejét alakító Jim Davis már a sorozat közepén, 1981-ben belehalt rákbetegségébe, 71 évet élt.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!