Persze mindig nagyon menő, de mostanában szinte hetente előáll valamivel kedvenc 66 éves akciósztárunk, amitől leesik az állunk. Döntse el ön, mi az utóbbi idő csúcstermése: egy pont, ha egyáltalán nem menőség, öt pont, ha tökéletes.

Amikor magától idéz

Schwarzenegger még a Szupercella című filmje népszerűsítése kedvéért mondott fel magától pár hatalmas klasszikust, amiben visszaidézte a legendás mimikáját és csodás akcentusát. Az összes felejthetetlen idézetet itt nézheti meg, de azért a Conan-idézetet kiemelnénk.

Bringázás közben

A 66 éves színészóriásnak természetesen ez is baromi jól áll. Egy jól választott napszemüveg, ízléses rövidnadrág, és már meg is történik az évszázad legmenőbb biciklizése.

Csizmatakarítás közben

Mit is mondhatnánk erre, egy átlag embernek nem áll jól, ha cipőt kell pucolnia, de ugyebár itt a Terminatorról beszélünk. Neki márpedig egy egyszerű csizmatakarítás is az a szint, ami másoknak elérhetetlen magasság, bár a kalappal és a szivarral tényleg nagyon nehéz hibázni.

Tánc közben

Schwarzenegger a 106 & Park című műsorban jelent meg, hogy előadja kicsit tánctudását, illetve a tánctudása teljes hiányát. A színész pontosan olyan magabiztosan csinál magából hülyét, mint ahogy közepes tehetségű színészből az USA egyik vezető politikusa lett.

Tankozás közben

Ha mindenképp kéne választani valamit, amit a legjobban irigylünk Arnold Schwarzeneggertől, akkor valószínűleg a tankját mondanánk. Egyszerűen nincs ember valószínűleg a világon, aki ne akarna egy saját tankot, ami például szendvicset is gyárt, de még autókon és egyéb tereptárgyakon is átmegy.