Vilmos herceg és Katalin hercegné ellátogatott Ausztráliába, a Nemzetközösség egyik legerősebb bástyájába. Rengetegen rajonganak a brit trónörökös párért, és ezen az úton kiderült, hogy miért. Pont úgy viselkednek, mint gyarmatosító őseik évszázadokkal ezelőtt, az emberek pedig imádják ezt. Vilmosék mindenre nagyon cukin rácsodálkoznak.

A brit trónökörös házaspár ellátogatott a brit Nemzetközösség egy távoli szegletébe, Ausztrália különös földjére, hogy megtekintse hogyan élnek a tróntól távol meghódított területek lakói, milyen különös szokásaik vannak ezeknek a furcsa népeknek, a helyiek pedig rajongással fogadták a hozzájuk ellátogató leendő uralkodókat.

Ha a XVIII. században olvassuk a fenti bekezdést, amikor a britek gyarmatosították Ausztráliát, akkor teljesen hétköznapinak számíthatott volna a dolog, de a fenti bekezdésben történtek nem bő kétszáz évvel ezelőtt történtek, hanem ezen a héten, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné ellátogattak Ausztráliába.

Ez volt az első útjuk erre, amióta megszületett a fiuk, György, őt is magukkal vitték. Összesen három hetet töltenek el Ausztráliában és Új-Zélandon.

Pontosan úgy viselkedtek, mint a mindenre rácsodálkozó uralkodók a meghódított területen kedvesen mosolyogtak mindenkire, elfogadták az alattvalók ajándékait. Amikor Vilmosék összeházasodtak, rengeteg ausztrál vonult Londonba, egészen elképesztő kultusza van a királyi családnak Ausztráliában, fanatikusan rajonganak egy csomóan mindenért, ami a Windsor-házhoz köthető.

Tudták ezt Vilmosék is, és tökéletesen jártak el látogatásuk során annak érdekében, hogy ha lehet, ezentúl még több rajongójuk legyen. A turnén készült több ezer kép alapján nagyon elképesztően profin szerveztek meg mindent, egy pillanatra sem veszítették el a méltóságukat, mégis annyira lazák voltak, hogy azzal valószínűleg mindenki szívébe belopták magukat.

Voltak DJ-zni,tanultak egy kicsit szkreccselni, voltak állatkertben, találkoztak bennszülöttekkel, pózoltak a naplementében, ellátogattak egy gördeszka parkba, és mindenhol nagyon látványosan jól érezték magukat. Nézze meg a galériánkat, hogy mennyire!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!