Az egyik modell, a másik színésznő, az egyik gyönyörű, a másik szintén, az egyik 22, a másik 24 éves, és mindketten Andy MacDowell lányai. Nézze meg, milyen nőkké cseperedtek a színésznő lányai, akik még csak kóstolgatják a színészetet!

Andie MacDowell mostanában zsinórban viszi a filmfesztiválokra a lányait, többek között a Berlinálén és Cannes-ban is megjelent Rainey Qualley és Sarah Margaret Qualley. Azért hívják őket Qualley-nek, mert az 56 éves színésznő volt férjének, Paulnak is ez a családneve (1999-ben váltak el). Az, hogy egy egykori GAP-modellel élt házasságban, és tőle született két lánya, megmagyarázza azok határtalan dögösségét. Nézze meg a galériát, aztán görgessen, összefoglaltuk tömören, kik ezek a fiatal nők!

Rainey Quelley fiatal színésznő, mindössze 24 éves, bár színészi szinten ez már azt jelenthetné, hogy sok film van mögötte. De nincs, az Imdb szerint eddig két filmje volt: a 2012-es Mighty Fine, és az idei Falcon Song. Egy rövidfilmje is kész, de azt még nem publikálták. Húga, a 22 éves Margaret még ennyire sem kóstolt bele a színészetbe, Facebookja szerint sokáig modellkedett New Yorkban, azóta az egyetlen szerepe A hátrahagyottak (Leftover) című sorozat pilotjában volt. Ha még többet akar tudni a két lányról, olvassa el korábbi cikkünket róluk!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!