A Való világ 4 óta gombamód szaporodnak az alpári stílusú, agresszív, nőnek is csak jóindulattal nevezhető nőnemű lények a műsorban. Összegyűjtöttük a villatörténelem legsúlyosabb eseteit, ön pedig pontozással döntse el, melyik csaj viselkedett eddig a legprimitívebb módon. 5 pontot adjon annak, aki a női nem legnagyobb szégyene ön szerint!

Éva

A 2011-es Való világban Baukó Éva volt az a lakó, akinek játéka vállalhatatlan volt. Miután VV Béci legyűrte a párbajban VV Olivért, a csaj leitta magát, összerúgta a port Jerzyvel, lekurvázta Gigit és a szájára vette az anyját is. A vita csúcspontjaként Éva le is köpte a chippendale fiút

Iza

Az idei széria kurvaanyázása eddig minden kétséget kizáróan Izáé, aki Krisztiánnal ment majdnem ölre. A wannabe modell korábban feladott egy játékot, ami miatt a hajdúsági gyerek folyamatosan alázta, ez volt az összetűzés alapja. Amikor Krisztián az éneklős versenyben párt akart cserélni, Iza elérkezettnek látta az időt arra, hogy visszavágjon azzal, hogy a fiú is feladja a játékot, ez pedig akkora balhéba csapott át, hogy felváltva köpködték egymást, Krisztiánt pedig úgy kellett visszafogni, hogy ne üsse meg az ocsmányul kurvaanyázó csajt. 

Kinga

A valóságshow ötödik szériájának cselszövője, Kutai Kinga volt az, aki látszólag pszichés betegként viselkedett a bentléte folyamán. Az egyik legsúlyosabb jelenete akkor volt, amikor Vera azt állította, egy korábbi randijukon Kinga és Gergő egymásra mozdult. A hisztigép eleinte csak kétségbeesetten tagadott, majd fuldokolva-üvöltözve bazdmegelni kezdett, és ha nem fogják le, nekimegy Verának. 

Teo

A VV6 másik nemnormálisa a biszex Teo, aki legutóbb azért akadt ki, mert Krasznai Tünde nem aludt a villában mégegy éjszakát (vagyis nem volt esélye rámozdulni az expornós énekesnőre). A csaj az este folyamán berúgott és betalálta Auráliót, akivel úgy üvöltözött, hogy Zsófi attól félt, elpattan valamelyik ere, annyira ideges volt. A biszex játékosra is jellemző a köpködés, korábban Vikivel estek egymásnak, aminek ez a nőies megnyilvánulás lett a vége. 

Zsuzsi

A Való világ 4 bombanője volt az első a VV-történelemben, akit kizártak a játékból. Márki Zsuzsi Olivérrel kapott össze, a vita pedig addig fajult, hogy a modell azt asztalon lévő narancsokkal dobálta meg játékostársát. A többiek próbálták ugyan lefogni, de hiába. Mivel a szabályok szerint a másik villalakó testi épségét tilos veszélyeztetni, Zsuzsit kizárták.