A szuperhősöknek van a legkönnyebb dolguk csajozás terén: a legszexibb nők tapadnak rájuk. Összegyűjtöttük a legjobbakat a felhozatalból, ön pedig döntse el, melyikük a legjobb! Pókember vagy Vasember szeretője a dögösebb? Esetleg Batmané? 10 pontot adjon kedvencének!

Blake Lively - Carol Ferris

Blake Lively Ryan Reynolds (Hal Jordan/Zöld Lámpás) partnereként Carol Ferrist alakítja, aki a berepülő-pilóta szerelme. Lively külön légimutatványokat tanult meg, a Cirque du Soleil akrobatáival edzett.

Emma Stone - Gwen Stacy

Emma Stone 2012-ben A csodálatos Pókemberben alakítja a főhős szerelmét, Gwen Stacy-t. Amikor a Pókembernek egy ellenszerre van szüksége egy szupergazember ördögi biohadviselésekor, Gwen saját magát hozza halálos veszedelembe, csak hogy segítsen neki.

Eva Mendes - Roxanne Simpson

Eva Mendes a 2007-es Szellemlovasban Roxanne Simpsont játssza, a gyermekkori szerelmét Johnny Blaze-nek, akit Nicolas Cage alakít. Blaze teljesen odáig van a csajért, de a románc közel sem olyan lángokkal ég, mint a férfi fejében.

Gwyneth Paltrow - Pepper Potts

Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) a Vasemberben a billiárdos üzletember, Tony Stark asszisztense és szerelme. A munkavállaló és munkáltatói viszony hosszú idő után csap át szerelembe, de végül a 2010-es Vasember 2-ben a szuperhős kimutatja az érzéseit egy csókkal.

Hayley Atwell - Peggy Carter

Hayley Atwell Peggy Cartert alakítja az Amerika Kapitány - Az első bosszúálló című filben, aminek lényege nagyjából annyi, hogy minden harc flörtöléshez vezet.

Kate Bosworth - Lois Lane

Lois Lane (Kate Bosworth) a 2006-os Superman visszatér című filmben szerepel, amelyben a szuperhős visszatér a Földre, hogy megküzdjön az ellenségével, és visszanyerje a szerelmét. De közben eltelt öt év, és ő továbblépett, megnyerte a Pulitzer-díjat a Daily Planetes cikkével, amelynek címe: "Miért nincs a világnak szüksége Supermenre?" Na persze a végén mégiscsak szüksége van rá a világnak, és neki is. És Supermannek is Loisra.

Katie Holmes - Rachel Daves

Katie Holmes a 2005-ös Batman - Kezdődik! című filmben Rachel Davest játszotta, ő volt az államügyész asszisztense. Rachel megtanítja a denevérembert az igazságtétel és a bosszú különbségére, megpofozza, bocsánatot kér tőle, miközben Batman többször megmenti a kis seggét.

Kirsten Dunst - Mary Jane Watson

A Pókemberben Mary Jane Watson, vagyis Kirsten Dunst játssza Peter Parker szerelmét és osztálytársát, akibe beleesett. Peter Parker ugyebár az a srác, aki miközben képeket készít az iskolai lapba, egy pók megcsípi őt, és szuperképességi lesznek -az egyik ezek közül később abban nyilvánul meg, amikor fejjel lefelé megcsókolja a lányt.

Natalie Portman - Jane Foster

Natalie Portman, aki elnyerte a kalapácsdobáló Thor szívét (Chris Hemsworth), a 2011-es kasszasikerben Jane Foster asztrofizikust alakította. Ő találja meg a harcos vikingistent az új-Mexikói sivatagban, és miközben Thor testvére, Loki ellen harcol, még románc is kialakul köztük.

Selma Blair - Liz Sherman

Selma Blair a 2004-es Hellboy-ban, (és a 2008-as folytatásban is) Liz Sherman a pirokinézises képességeit villantja fel, és romantikus kapocs szövődik közte és Hellboy (Ron Perlman) között, amikor meglátogatja őt egy elmegyógyintézetben. Mindketten tagjai a Paranormális Kutató és Védelmi Inézetnek. A szuperhős protokoll szerint Hellboy megmenti a pasit a haláltól, és megcsókolják egymást.