VV Gina magától sétált ki a VV4-ből, csak mert a férjét, akivel együtt költöztek a villába, Simor Olivér kiejtette még az évad elején. A VV5 lakóit, azaz VV Attiláékat VV Bandi irritálta, a szűzfiúként a villába került 21 éves fiú pár napot töltött a villában.

VV Gina a VV4-ben szerepelt, VV Melinda VV Bandival együtt az ötödik széria lakóit boldogította. Összeszedtük azokat a szereplőket a negyedik, ötödik és hatodik évadból, akikre alig emlékszik valaki: maximum fénykép alaján dereng valami.

VV Gina

Visszafogott házapárként költözött be VV Gina VV Kristóffal együtt a negyedik Való világba, Simor Olivér és Alekosz mellé. A házaspár nőtagjáról kiderült, hogy korábban prostiuált volt, kiesése után azt nyilatkozta, ha elhagyja őt a férje, visszamegy prostinak. VV Gina és párja mindent feltettek egy lapra, úgy költöztek be a villába, hogy feladták a munkájukat és albérletüket, így a kiesésük után mindent elölről kezdtek. VV Gina önszántából adta fel a játékot, és sétált ki a villából – megígérte, hogy ez lesz, ha a férje kiesik a párbajon.

VV Kristóf

VV Kristófot Olivér ejtette ki még a VV4 legelején, a házaspár férfi tagját taktikai megfontolásból hívta ki párbajra. VV Kristóf alulmaradt, a nézők Simor Olivérre voksoltak. Úgy tudni, hogy VV Kristóf kimondottan a fődíjra utazott, és új életet akart kezdeni nejével a főnyereményből, amit aztán Alekosz zsebelt be.

VV Melinda

Amazon Melinda jelzővel került be a VV5-be a fekete hajú lány, aki bedobta magát már az elején: leszbismárral igyekezett magára felhívni a figyelmet. VV Attila villabeli partnerével, Kingával csókolóztak a medencében. A fekete hajú Amazon Melinda arra volt büszke a beköltözésekor, hogy 30 éves kora ellenére egy percet sem dolgozott, őt ugyanis kitartják a pasik. 

VV Bandi

A VV5 szerkesztőinek húzása volt, hogy beköltözöttek egy szűz fiatalembert a villába. Ő volt Bandika, a szemüveges szűz fiú, aki szeptember 25-én költözött a villába, és kiesett október 6-án. A 21 éves fiút egyik villalakó se akarta a villában látni, talán az is lehet ennek az oka, hogy már az első nap iszonyatosan rányomult az egyik villanőre, VV Dyára. Aztán amikor megmosták a hátát, felállt a farka, amit RUDINAK nevezett. Szóval szegény elég kanosan került a villába, és tudomásunk szerint szűzen távozott onnan.  

VV Alexa

A VV6-ba az elsők közt költözött be VV Alexa, akire ma már alig emlékszik bárki. A hosszú barna hajú lány esett ki elsőként a hatodik szériából, a villában töltött pár napja elég volt ahhoz, hogy az egyébként vallásos édesanyja elköltözzön a lányától. VV Alexa produkált pár béna leszbijelenetet Teóval, a biszex Teó ettől annyira bezsongott, hogy szétverte a kezét, amikor VV Alexa kiesett. 

VV Ádám

VV Ádám leginkább arról ugorhat be, hogy ő az, akinél visszájára sült el a farokmutogatás: megmutatta ceruzaméretét, lengette kicsit a heréjét, amitől minden villalakó kiakadt. Herelengető Ádám vigaszágról jutott be a villába, és csak azért választották őt a többiek, mert a bemutatkozó filmjéből azt vették le, hogy könnyű lesz kiejteni. Így is történt, VV Ádám Aurelióval ment párbajra, és kint is maradt.