A bollywoodi filmesek gyakran használnak vízeséses jeleneteket filmjeikben, amikben fiatal és dögös indiai nők táncolnak a vízsugár alatt. Most összeszedtük a legerotikusabb videókat, ha jól figyel, mellbimbókat is láthat.

1. Mandakini 

Raj Kapoor Ram Teri Ganga Maili című számával Mandakini a kiindulási és viszonyítási alap minden hősnőnek, aki ezután a vízesés alá került Bollywoodban. A fehér ruhadarab, ami az egyetlen, ami Mandakini testét körülveszi, teljesen átlátszóvá válik, a zuhogó víz hatására kicsit többet mutatott meg a vártnál.

 2. Zeenat Aman

Sokkal korábban Mandakini előtt Raj Kapoor már használta a "fehér ruha a vízesés alatt" trükköt egy másik színésznő, Zeenat Amannál a Satyam Shivam Sundaramban, de ebben a filmben nem kapott akkora hangsúlyt az a rész. 

3. Katrina

Amikor az elmúlt években vízeséstrükk majdnem elfeledetté vált Bollywoodban, Katrina Kaif visszahozta ezt a jelenetet a De Dana Dan című filmben. És bár ez a dal egy stúdióban készült, szemben egy természetes vízeséssel, amit gyakran láthatunk, Katrina szexepilje igencsak hiteles. 

4. Urmila Matondkar

Ram Gopal Varma az egykori múzsáját, Urmila Matondkart mutatta be érzéki formájában a filmjében. A Zehreela Pyaar című dalban Urmila teste a legjobb, ami az utóbbi időben egy vízeséssel történhetett.

5. Raveena Tandon

Raveena Tandon és Akshay Kumar Bollywoodban a Tip Tip Barsa Paani című dal által váltak híressé. Néhány évvel később a készítők megpróbálták ugyanezet a vízeséses dallal. Raveena Tandon megpróbálja elcsábítani Akshay Kumart a dalban a víz alatt.

6. Mallika Sherawat

Ha szexepilről beszélünk, nem hagyhatjuk ki Mallika Sherawatot. Az első filmben, amely a reflektorfénybe hozta a színésznőt, egy azok közül, amelynél a vízesésnél történik meg a csókjelenet.

7. Shilpa Shirodkar

Shilpa Shirodkart gyakran úgy emlegetik, mint korának szexszimbólumát. A színésznő, aki kiaknázta a szexepiljét, sok elbűvölő szerepet kapott a filmekben, aztán 13 éves szünet után visszatért a szórakoztató iparba. Most egy tévéshowban kapott anya szerepet.