Ez lehetett a felhívás Avril Lavigne brazil rajongói számára, akik több száz dollárért kb. egy méterre már meg is közelíthették az énekesnőt. Ennél közelebb nem mehettek, a sztárt ugyanis tilos megérinteni, így a találkozón készült képek nyilván mélyen emberiek és bensőségesek lettek.

A meet&greet (néhány rajongó személyesen találkozhat imádottjával egy koncert előtt) igazán csodálatos dolog, mind a sztár, mind a szervezők, mind a szerencsés, illetve nagyobb összeget leperkáló résztvevők általában szuperül szórakoznak.

Avril Lavigne is lehetőséget adott néhány fiatalnak, hogy egyik brazil fellépése okán potom 400 dollárért (86 ezer forint) megfürödjenek különleges aurájában, és akár kérdezzenek tőle néhány dolgot, írja a Jezebel. Hogy a feltett kérdéseikre megkapták-e a megfelelően kedves és informatív válaszokat az énekesnőtől, nem tudni, de az biztos, hogy ha valós emberi interakcióra vágytak, akkor valószínűleg jobban jártak volna, ha inkább bemennek valamelyik Madame Tussaud múzeumba, ugyanis ott legalább stikában meg lehet fogdosni a viaszbábukat.

A tinipunk imázst második házasságával hivatalosan is maga mögött hagyó sztár ugyanis kikötötte, hogy senki nem ölelheti meg, sőt, hozzá sem érhet a fotózás során, így aztán egészen elképesztően béna és szánalmas képek készültek, amiken természetesen maga a láthatóan feszengő és undorodó sztár a legszánalmasabb. Egyes hírek szerint Avril gyermeket vár, a képek alapján azonban egyelőre nem tűnik terhesnek, csak fóbiásnak és rosszfejnek.