A legkisebb adott időegységre jutó legtöbb kaland helyszíne kétségtelenül a mozi világa. A kamerák mögött elhált szerelmek persze nem feltétlenül végződnek csúfos szakítással, vannak ugyanis olyan párok, akik tényleg működő kapcsolatra tettek szert egy filmnek köszönhetően, jelentsen bármit is a működő kapcsolat a celebvilágban.

Bár Hollywood nem kifejezetten a sikeres házasságok terepe, azért akad néhány, évtizedek óta tartó frigy, vagy élettársi kapcsolat. Mondjuk olyan kevés, hogy ezek mind legendássá is váltak.

Sokan közülük munka közben jöttek össze, mind például Goldie Hawn és Kurt Russell, akik 1986-ban találkoztak először a The One and Only, Genuine, Original Family Band forgatásán, ám végül 1983-ban a Második műszak forgatásán gabalyodtak össze, annyira, hogy azóta is boldogan élnek együtt. Rita Wilson vendégszereplőként bukkant fel a Bosom Buddies sorozat egyik részében, de ennyi is elég volt, hogy Tom Hanks egy életre lecsapjon rá. A pár végül 1988-ban házasodott össze, és kapcsolatuk máig töretlen.

Az új színészgenerációk esetben is dúlnak a belterjes kapcsolatok, ám már most van néhány, amelyik esélyes a legendás címre, ha az érintettek még pár évik kihúzzák egymás mellett. Kattintson a galériára néhány, forgatáson született szerelmért.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!