Rebecca Grant életét leginkább a Los Angeles Clippers iránt érzett őszinte rajongás teszi ki. Most annyira jól igazgatta meccsen a meleit, hogy híresség lett belőle, ha sokan követik a Twitterét, szexi videót is készít.

A magát csöcsörésző riporternő, Rebecca Grant produkciójának sikerült felszántania az internetet mindössze egyetlen véletlenül lekamerázott mozdulattal. Jellemző, hogy ez nem tervezett megmozdulás volt, csak egy rosszul időzített melligazítás egy kosármeccsen, de az amerikai tévés személyiség már egy ideje jól láthatóan be akar futni.

Twitteres aktivitása is erre enged következtetni: a jelenleg 19 000 követővel rendelkező Grant nemrég beígérte, hogy ha eléri a 100 ezret, akkor közzétesz magáról egy igazán vicces, de hangsúlyozottan szexi videót. Annyira nem meglepő módon azután állt elő ezzel a zseniális tervvel, amikor épp körbejárta az internetet a csöcsörészős videója. Grant vonalait persze nem most vették észre először, pózolt ő már az FHM-nek is, és úgy általában szereti kipakolni minden adandó alkalommal a melleit.

Arról is tennénk azért említést, hogy Rebecca Grantnek mi teszi ki leginkább az életét: meglepő módon a sport, leginkább a kosárlabda. Grant a Los Angeles Clippers rajongója, de olyan szinten, hogy tulajdonképpen a város második számú csapatának minden meccsén ott van, és leginkább nyilvánosan is velük foglalkozik. Erre a pozitív sajtóra most épp nagy szüksége is van a csapatnak, mivel épp az ő tulajdonosuk került nemrég akkora rasszista botrányba, amire akár az egész csapat is rámehet.