Jessica Biel hosszú barna hajról szőkére váltott egy filmszerep kedvéért, Rachel McAdams időről időre meghülyül és szőkén mutatkozik, Christina Hendricks ugyan maradt a vörösnél, de valahogy alig lehet felismerni az új hajszínével.

Christina Hendricks világosabb vörös hajjal felismerhetetlen

A dögös vörösként ismert Christina Hendricks megváltoztatta a hajszínét, amitől felismerhetetlen lett. A Mad men – Reklámőrültek színésznője továbbra is vörös, ám annak egy szőkébb változatát választotta a fodrásza. 

Jessica Biel szörnyen nézett ki szőkén

Justin Timberlake felesége egy szerep kedvéért lett szőke, a színésznő a Hitchcockban alakította Vera Miles szerepét, ezért megvált hosszú barna hajától. A színésznőre rá nem lehet ismerni szőkén. A szerep után ismét visszafestette a haját barnára.

Jennifer Lawrence mindenkit megdöbbentett az új hajával

Hosszú szőkésbarna hajról rövid platinaszőkére váltott Jennifer Lawrence Az éhezők viadala második részének premierje előtt mutatta meg új frizuráját. Állítólag azért vágatta le a haját, mert tönkrement a festéstől, mindenesetre a hosszú haj után drasztikusan hatott a változás.

Rachel McAdams barnáról szőkére váltott, többször is

A barna hajú, frufrus színésznő 2005-ben sokkolt mindenkit a szőke hajszínnel, 2007-ben rózsaszín csíkokat is rakatott a hajába, hogy feldobja, majd 2009-ben ismét barna hajjal mutatkozott. Itt azonban nem állt meg, 2011-ben ismét szőkére festtette a haját, a Cannes-i Filmfesztiválon szőkén lépett a vörös szőnyegre.