Miközben egy új elmélet szerint egy divattervező mozdult rá Jay Z-re a Met-gála után, a liftes balhét kiszivárogtató embert kirúgta a Standard Hotel. Az illető mondjuk nem járt rosszul így sem, negyedmillió dollárt zsebelt be a felvételért.

Még mindig sok rejtély övezi Solange Knowles és Jay Z Met-gála utáni kakaskodását, de az már biztos, hogy a Standard Hotel (itt történt a balhé) kirúgta a liftes felvételt kiszivárogtató alkalmazottját – írja a Page Six. Ezt maga a Standard tudatta egy sajtóközleményben. Hozzátették, „a Standard ezután fel fog kutatni minden elérhető információt a bűnügyi hatóságoknak". Mindenesetre az alkalmazott lehet, hogy nem volt hülye, előre biztosította magát felmondás esetére: úgy tudni, a TMZ 250 ezer dollárt (55,4 millió forintot) fizetett neki a felvételért.

Eközben csepegnek az újabb elméletek arról, hogy mi okozhatta Solange Knowles május 5-i őrjöngését a liftben. A New York Daily News szerint az volt a háborús ok, hogy Jay Z „túl közel" került Rachel Roy divattervezőhöz a gála utáni partin a Standardben. Ez a lap névtelen forrása szerint Beyoncét és Solange-t is irritálta. Utóbbi ezt szóvá is tette Roynak, megfenyegetve, hogy vele kell elszámolnia, ha közeledik Jay Z-hez. Roy azonban nem az a meghátrálós fajta, így nem is ijesztette meg Solange.

Ekkor avatkozott be Jay Z és Beyoncé, ők is belekeveredtek a szóváltásba. El is ment a kedvük a partitól, elindultak haza, Jay Z azonban elugrott volna még Rihanna partijába egyedül. Solange azt hitte, Roy is odamegy majd, ezért alakult ki a vita közöttük. Mindenesetre Jay Z és Beyoncé között látszatra szent a béke (Solange-dzsel is), ahogy Beyoncé most Solange felé is nyitni próbál egy rakat instagramos képpel (ld. fent).