Az énekesnő legújabb albuma, a Sheezus és a címadó dal videoklipje kapcsán adott pár percet az életéből rajongóinak a Redditen, akik bármit kérdezhettek tőle. Végül mégis Allen provokált, hiszen ő annyira laza, hogy maszturbálás és vérfertőzés is belefér. Persze csak szóban.

A rajongók már csak nem változnak, amikor esélyt kapnak, hogy cseteljenek egyet imádott sztárjukkal, valamiért mindig a hülye kérdések szelencéje nyílik ki. Lily Allen is kihívta maga ellen a sorsot, amikor a Reddit olvasóit biztatta egy kis beszélgetésre. A szokásos ki a kedvenced, mit hallgatsz, és mit gondolsz a kritikákról, pontosan nulla embert érdeklő témaköreinek felvetői mellé gyorsan felzárkóztak az őrültek is.

Volt, aki az után érdeklődött, hogy az énekesnő hord-e már bugyit (bimbótapaszt tutira) szokott-e pukizni, miért nem a Fulham focicsapatát támogatja már, de olyan is akadt, aki számára a legfontosabb az volt, hogy megtudja, ha Lily konyhai eszközként reinkarnálódna, mi lenne. (Ha már felmerült ez a valóban kínzó kérdés, eláruljuk, hogy az énekesnő habverő lenne, hogy akkor is fel tudja kavarni a környezetét.) Volt, aki arra volt kíváncsi, mi a véleménye a kukoricáról, de ennél már a sokat tapasztalt énekesnő is láthatóan elvesztette a fonalat.

Arra a kérdésre, hogy mi az a bizarr dolog, amit egyedül szokott csinálni, amikor senki nem látja, Lily azonnal bedobta a maszturbálás témát, hozzátéve, hogy ez egyáltalán nem bizarr, így elindítva egy kisebb thread-et a különböző szexuális segédeszközökről. Volt, aki ezen felbuzdulva kért bocsánatot tőle, amiért a a 2010-es Big Chill fesztiválon megdobta egy krumplival, amin a „mutasd meg a péniszed” felirat szerepelt. Az illető nyilvánosan meakulpázott egyet, amiért szerint ezzel feszültséget keltett Lily és Lady Gaga között.

A cset kétségtelenül legérdekesebb része az volt, amikor szóba került az énekesnő testvére, a Trónok Harca Theon Greyjoy-a, akiről egyébként Lily Alfie című száma is szól. (Ettől az információtól többen is rosszul lettek a cset résztvevői közül., ami már csak azért is fura, mert a híres testvért teljesen váratlanul úgy hívják, hogy Alfie Allen.)

Mint kiderült, kis a sorozat producere dupla vérfertőzést szeretett volna megvalósítani, ezért felkérte, hogy egy cameo-szerepben legyen Theon testvére, akivel egy lovon szexelnek. Allen ugyan bátran énekel a menstruációjáról, de ez azért már neki is sok volt, így visszautasította az ajánlatot.