A szőke színésznő valószínűleg attól ilyen cuki, hogy az összes alpáriságát és agresszivitását egy kis dobozban tartja, aminek a zárja alkoholban oldódik. Ugyan eddig még csak egyszer akart rendőrt verni, de akkor sem sokkal vonzóbb, amikor részegen osztogat szexuális tanácsokat egy liftben. Kicsit féltjük.

A celebség egyik kétségbevonhatatlanul legszomorúbb hozadéka, hogy az ember még csak le sem ihatja magát tisztességesen anélkül, hogy megörökítenék.

Reese Witherspoon aztán tényleg nem botrányaival szerzett hírnevet – még válni is szépen tudott –, ám az elmúlt időszak eseményeit figyelve félő, hogy a szőke színésznő megindulhat a a Mel Gibsonná válás útján, ha nem tudja féken tartani nyilvános italozását. Tény, hogy nem nehéz őt úgy fotózni, hogy valamilyen alkohol van a kezében, és ő maga sem tagadja, hogy szeret elkortyolni pár pohár bort, sőt, még viccelődni is szokott ezzel. Ha ilyen képeket szeretne látni, nézze meg galériánkat!

A pár pohár azonban néha pont „eggyel több” a kelleténél, legalábbis ezzel meakulpázott a hírhedté vált 2013-as incidense után, amikor férjével együtt italos állapotban rátámadt egy rendőrre, és amiatt le is tartóztatták. A videón is rögzített tombolás annyira ráégette a részeges botrányhősnő feliratot, hogy most már akkor is alkoholistának kiáltják ki, ha férjével megisznak pár pohárral az ebédhez. Jó, mondjuk utána nem kellett volna autóba ülni.

A pletykákra azonnal rárepült Reese mostohaanyja, aki lenyilatkozta, hogy a színésznőnek a rehabon van a helye. Igaz, a hölgy szavahihetőségét kissé tompítja, hogy életében nem találkozott még Witherspoonnal, csak annak apjával, akihez úgy ment hozzá, hogy az előző feleség még képben volt.

Ha neki nincs is erre szüksége, az elvonó azért már többször is felmerült már férje, a magyar származású színészügynök Jim Toth kapcsán, aki közeli ismerősei szerint társasági ivó. Bár Reese ivási problémái nem esküvőjük után kezdődtek, ez a házasság láthatóan gyakran megemeli a véralkoholszintjét.

Legutóbb egy liftben alakította hitelesen a részeg sztár szerepét, ráadásul Cara Delevingne szépen fel is töltötte Instagram oldalára a telefonjával készített videót, és csak későn jött rá mekkora baromságot csinált, így azóta is bárki megnézheti, milyen érdekes tanácsokkal látta el őt Witherspoon.