Pamela Anderson, amióta levágatta a haját, egészen visszafogottan öltözködik. Vagy mégsem? Mostanában teljesen összevissza kapunk róla képeket, az egyiken kilóg a fél melle és hosszú a haja, a másikon rövid a haja és elegáns, mintha két Pamela Anderson lenne itt, egy párhuzamos valóságból.

A legnagyobb sztárokhoz hasonlóan Pamela Anderson is ott van Cannes-ban, annak ellenére, hogy a filmes karrierje nem terjed sokkal tovább a Baywatchnál és néhány felnőttfilmnél, de ezekben akkorát alakított, hogy a mai napig rendszeresen pörög a neve a hírekben.

Most éppen amiatt, hogy új fiúja az a Rick Salomon, aki a 2000-es évek elején azzal híresült el, hogy vele készítette Paris Hilton a szexvideóját, ezzel globális ismertséget hozva neki.

Mi lehet a megoldás?

Anderson és Salomon éppen végigromantikázzák Franciaországot, folyamatosan készülnek róluk a képek, mi meg nézünk, hogy mi a franc van, mert Pamela Anderson egy napon belül is akkorákat változik, mintha legalább két példány lenne belőle.

Tiszta jin-jang az egész, egyszer kurvás kis híján kilógó mellbimbóval, aztán ugyanabban a ruhában órákkal később teljes az elegancia. Egyszer hosszú hajjal látjuk kibukni a bikinijéből, majd rövid hajjal viselkedik visszafogottan. Nézze meg a galériánkat, és döntsön, miről lehet szó!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!