Olykor bizony előfordul a legjobbakkal is, hogy épp egy buli után vagy közben rángatják be őket egy interjúba. Ilyenkor aztán vegyes dolgok történnek: van, aki összevissza beszél, akad aki üvöltözik a riporterrel, de a legjobb, ha a műsorvezető is beszáll a poharazásba.

Különös hangulatban beszélgetett az RTL Klub reggeli műsorában május 12-én a Való világ negyedik helyezettje, Iza. Késve, és kissé bizonytalanul tipegett be a stúdióba, és érezhetően nem heverte még ki az előző éjjeli partit, ha aludt valamennyit egyáltalán. Érezhető volt a kontraszt Zsófi és Viki, illetve az ő mondatszerkesztése között, úgy tűnt, mintja maradt volna a szervezetében alkohol.

Tavaly szeptemberben ennél sokkal szomorúbb jelenetet vett fel az Aktív kamerája: az alkoholizmusba süllyedt Mc Hawer adott interjút a Tv2 magazinjának. Polgári nevén Koczka Géza szerencsére már jobban van, adósságait rendezte és elkezdett keményen bringázni.

Persze a külföldi celebek is rendszeresen kitesznek magukért. Rendkívül kínos volt Lindsay Lohan anyjának, Dinának a Dr. Phil című műsorban adott interjúja még 2012-ben. Phil McGraw kérdéseire rendszeresen kitérő válaszokat adott, össze-vissza beszélt és vihogott, holott elég súlyos vádak záporoztak rá. Például, hogy lánya elzülléséért ő a hibás, és sokan Amerika legrosszabb anyájának tartják. A végén annyit reagált az egészre, hogy „mostmár hazamehetek?"

A Maxim az egész műfajt tökélyre fejlesztette azzal, hogy a Felhőtlen Philadelphia című sorozat stábjával már eleve becsípve ült le beszélgetni a riporter. A csapat, köztük Danny DeVito is tartalmazó csapat nyakalta a sört, közben érezhetően laza volt a hangulat. DeVito is káromkodott és kolleginája vállára hajtotta a fejét.

Lehetne szórakozni Dennis Rodman CNN-es ámokfutásán is, ha nem lenne az egész történet végtelenül szomorú. Rodman élete egy pontján elhatározta, hogy kihasználva Kim Dzsongun észak-koreai diktátor NBA-s rajongását, helyreteszi az ország kapcsolatát Amerikával. Több alkalommal is Phenjanban járt, egyszer egy nagyobb kosarasdelegációval. Január 8-án élőben bejelentkeztek a CNN adásába, és Rodmanből kibújt a beceneve, a Féreg. 5:50-től látható, ahogy káromkodva, és mint utólag kiderült, ittasan üvöltözött a riporterrel. Be is vonult utána a rehabra.

Írtunk már korábban is egy rakat részegen nyilatkozó celebről, így korábbi cikkünkben megnézheti, hogyan motyogott ittasan Tóth Vera, Dopeman, az Idoru, Nkuya Sonia vagy épp Fluor Tamás. Jaj, és Gwyneth Paltrow-t majd kifelejtettük.