horoszkóp

Amikor a celebek nagyon nagyot akarnak mondani

2014.05.25. 10:58 Módosítva: 2014.05.25. 11:14
Követi a magyar celebek Facebook-oldalait? Nem? Akkor itt az ideje gyorsan belájkolni az összeset, különben pompás gondolatoktól fosztja meg magát. De az is megoldás, ha néha megnézi Joshi Bharat beszélgetős műsorát. Nemrég mi is megnéztünk egy részt, amiben a bulvárból kivonult Rubint Réka elfelejtette, hogy kivonult a bulvárból, és beszélt egy kicsit a magánéletéről. És milyen jól tette. Olvasson ön is kommentár nélküli, mély gondolatokat celebektől. A cicás gifek jelen esetben nem minősülnek kommentárnak. Azok csak segítenek abban, hogy önből is előtörjenek a mély gondolatok.

ByeAlex

„A modern ember azért nem látja a problémák megoldásait, mert soha nem előre, hanem mindig csak lefelé, az okostelefonjára néz...” – idézett magától egy igen mély, és csöppet sem közhelyes gondolatot ByeAlex.

tumblr n5my8n52xW1rw1wnno1 400.gif

Debreczeni Zita

„Olcsó emberek, drága holmikban, hamis kapcsolatokkal, versenyeznek, ki boldogabb” – a szexeléssel befutott, glammodellből fotóssávált Debreczeni Facebook-oldalán osztott meg egy képet, amin ez az igen mély szöveg olvasható. Hogy mire akart utalni ezzel, azt sajnos nem tudjuk.

tumblr mus14svsC51shxu82o1 400.gif

Bódi Sylvi

„Afrikában több törzzsel is megismerkedtem és teljesen lenyűgözött, hogy mennyire leleményesek és bölcsek ezek az emberek! Hajlamosak vagyunk azt mondani rájuk, hogy primitívek, ami egy bizonyos szinten igaz is, hisz valóban nincsen olyan lexikális tudásuk, mint például a nyugati világ emberének” – olvashattuk a Facebookon az egyébként tökéletes glammodell gondolatait, aminél csak a sellőlány-novellája jobb. Igen, olyanja is van.

tumblr n2707bqAQt1rwnxnho1 400.gif

Rubint Réka

A bulvárból kivonult Rubint Réka gondolt egyet, és húsz perc erejéig visszaváltott celebbe, mikor a Fem3-on futó Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban ismét megosztotta gondolatait férje, Schobert Norbert másfél évvel ezelőtti műtétjéről. Íme néhány mély mondat az interjúból:

„A nőknél a család – teljesen mindegy, csillagjegytől függetlenül – az nagyon nagyon központi helyen kap szerepet.”

„Amikor a műtét sikerült [...] és picit stabilizálódott a Norbi állapota, beszéltünk az orvossal, és azt mondta, hogy 10% esélyt nem adott volna, hogy a Norbi ezt túléli. Meg egyáltalán nem is a műtétet... a műtét után attól féltek nagyon, hogy összeomlik a teljes keringés, hiszen annyira magas volt a vérnek a gyulladási faktora, hogy... van ennek egy értéke, öt... ötös a... ötös CRP-nél... fölött már nem műtenek. Na most neki majdnem háromszáz volt.”

„Ő [Schobert Norbert – a szerk.] egy tanító. Ezt be kell látnunk. [...] És a Norbi azáltal, hogy beavatott lett, egy más ember lett.”

„Mérhetetlenül profi orvosi gárda volt, [...] Oscar-díjat és mindent érdemelnének. Tehát az élet Oscar-díját. A mentés Oscar-díját megkaphatnák ezek az orvosok.”

tumblr mthhvbH1ZA1s199fdo1 500.gif

Schobert Norbert

És hogy ne mindig a múlton, és a másfél évvel ezelőtti dolgokon rágódjunk, fogadjon meg egy szintén mély és jótanácsot Rubint Réka férjétől, Schobert Norberttől:

„Adok egy fontos tanácsot! Az emberek zöme az elcseszett múlton rágódik és közben retteg a holnaptól, pedig az életet csak háromféle módon lehet élvezni: Ma, itt és most!”

tumblr n270i4zX4z1s2mmayo1 400.gif

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!