Számos jótestű, vonzó férfiszínészt szedtünk össze, akik jó eséllyel lehetnek a jövő Brad Pittjei: a sármjukon túl van bennük potenciál arra, hogy rengeteg jó filmet láthasson tőlük a világ.

Összeszedtük azokat a még fiatal hollywoodi férfiakat, akik nemcsak sármosak és jótestűek, mint Brad Pitt, de jó színészek is: többféle karaktert el tudnak játszani, a későbbiekben pedig akár rendeznek is fognak, és megörvendeztetik a világot számos jó filmmel.

Szexi férfi lett Billy Elliotból, azaz Jamie Bellből

A balettimádó kisfiúból, Billy Elliotból szexi férfi lett, ráadásul színésznek sem utolsó. A nimfomániásban ő alakítja K-t, aki megtanítja a nimfomániás főhősnőnek, hogyan élvezze a fájdalmat és a gyönyört egyszerre. Jamie Bell kegyetlen és rideg, rá sem ismerni a cuki kisfiúra, aki a balettozásban lelte örömét. A 28 éves színész más szerepekben is látható, örökké kanos zsarut játszik a Mocsok című filmben, továbbá Amerika kapitánnyal együtt egy utópisztikus világvége filmben (Snowpiercer) is megmutatja, érdemes rá odafigyelni. 

Amerika kapitány, Chris Evans

A 32 éves színész Amerika kapitányként ismert egyelőre, 2000 óta szerepel filmekben, játszott például a Már megint egy dilis amcsi film című remekműben. Chris Evans alakított már zsarut Az utca királyaiban Forest Whitaker és Keanu Reeves mellett, nem utolsósorban helyes férfi, elég jól ápolt testtel – és a szakáll is jól áll neki.

Andrew Garfield

A Pókember, Andrew Garfield cuki jófiúnak tűnik elsőre (amúgy 30 éves), azonban a humora és a személyisége, amit a filmeken túl megmutat magából, lenyűgöző. A barna hajú, sármos fiúnak jót tesz a kor, az idő haladtával egyre helyesebb, akárcsak Brad Pitt. A Zuckerberg-filmben, A közösségi hálóban ő alakította az egyik Facebook-alapító tagot. 

Kit Harington

A Trónok harca című sorozat Havas Jonja miatt egész biztos, hogysok női néző szíve örül a tévé előtt, a hosszú, göndör hajú Kit Harington ugyan szabadulna már a szerepétől, ami világhírnevet hozott neki, de egyben be is skatulyázza. A színész 27 éves, és kicsit tényleg úgy néz ki, mintha egy korai Bon Jovi klipből lépett volna elő, de szakáll és hosszú haj nélkül szinte felismerhetetlen. Neki is jól állnak az évek. 

Robert Pattinson

Robert Pattinsont feltehetően nem kell bemutatni senkinek, a vámpírként megismert színészért rajonganak a nők. A kérdés az, hogy képes lesz-e kilépni az Alkonyat-trilógia vámpírszerepéből, és olyan nagyot váltani a szépfiú-sármőr szerepekről, mint ahogy Brad Pitt tette a Blöffben (cigány bokszolót játszott). 

Shia LaBeouf

A 27 éves színészt legutóbb A nimfomániásban lehetett látni, rengeteg szexjelenetben. Játszott alkoholcsempészt a 2012-es Fékezhetetlenben (Lawless), nyomuló újságírót A hallgatás szabályában, felbukkant a Charlie angyalaiban, és gyerekszínészként is ismert. (Botrányai az esélyeit némileg csökkentik.)

+1 Alexander Skarsgård

A svéd színész kora miatt kissé kilóg a sorból, Stellan Skarsgård fia a True Blood vámpírsorozatból ismert, de játszott a Zoolanderben idióta modellt, és a készülő Tarzan-filmben ő alakítja majd Tarzant. Skarsgård a Melankóliában és A Kelet című filmekben is remekelt, érdemes megnézni mindkettőt – annak ellenére, hogy elég sajátos a filmek hangulata. A 37 éves színész sármos, rajonganak érte a nők, mindig tökéletesre gyúrja a testét minden filmhez, és sokféle karaktert képes eljátszani. Svédországban eddig ötször választották a legszexisebb férfinek.