Jennifer Lopez 27 éves fiúja állítólag összeszűrte a levet instagramon egy másik nővel. Aki igazából egy transznemű bikinimodell. Vagyis férfi. De természetesen az is lehet, hogy a Sofie Vissa néven futó modell csak így akar sokkal nagyobb ismertségre szert tenni.

Jennifer Lopez fiatal fiúja, a 27 éves színész/táncos/koreográfus Casper Smart nem annyira hűséges a 44 éves énekesnőhöz. Már ha lehet hinni a NY Daily News információinak, miszerint Smart flörtölt egy kicsit az instagramon. És nem is akárkivel, mert a hölgy igazából egy transznemű bikinimodell. Vagyis férfi.

Igaz, a sztorit maga a bikinimodell kürtölte világgá, így nagy valószínűséggel csak Jennifer Lopez hátán akar felkapaszkodni és híresebb lenni. Bár Sofie Vissa állítja, az instagramos csetelésről screenshotokat is készített, illetve azokat a meztelen képeket is lementette, amiket Casper Smart küldött neki magáról.

Vissa először a TheDirty.com szerkesztőjét, Nik Richie-t kereste fel, hogy eladja neki a sztorit, és bizonyítékként elküldte neki a screenshotokat is. Megerősíthetem, hogy „Vissának vannak meztelen képei Casper Smartról, és Smartnak is vannak meztelen képei Vissáról” – mondta Richie, aki szerint Vissa mindenkiképpen ki akarja szivárogtatni a Jennifer Lopez pasijáról készített meztelen fotókat.

Richie az SMS-eket is látta, és állítása szerint Smart a következőket írta a modellnek: „Azt hittem, hogy egy apró, vékony ázsiai csaj vagy, óriási mellekkel. LOL.” Illetve ezt, miután Vissa küldött magáról egy bikinis képet: „Többet is szeretnék látni, mid van még?”

„Vissa mindenképpen nyilvánosságra akarja hozni a sztorit” – mondta a TheDirty.com szerkesztője, aki hozzátette, hogy szerinte Casper Smart nincs tisztában azzal, hogy Vissa valójában férfi.

Jennifer Lopez szóvivője egyelőre nem reagált az ügyre, Smart szóvivője pedig csak annyit mondott, hogy van valaki, aki próbál visszaélni Smart nevével a neten, de azt megerősítette, hogy Smart hivatalos profilja tényleg az, amiről állítólag az üzeneteket küldték. Mi pedig csak annyit szeretnénk hozzátenni, hogy Sofie Vissa ezen a néven egyáltalán nem fellelhető az interneten.