A párizsi zabálás és a firenzei esküvő után a celebnők celebnője, és önimádó rapper férje Írországba utaztak egy rövidke, négynapos nászútra, hogy tovább szeressék egymást. És most végre az is kiderült, hogy Kim Kardashian és Kanye West mit műveltek ezalatt a négy nap alatt. Nem, nem azt, amire ön gondol. Közel sem. Sokkal jobbat!

Mint ahogy azt már a napokban megírtuk, Kim Kardashian és Kanye West a firenzei esküvőjük után átrepültek Írországba, hogy négy napig nászutazzanak, méghozzá Kardashian anyjával, Kris Jennerrel együtt.

És mi már akkor se tudtuk, hogy mit fog kezdeni magával ez a két szerencsétlen, a zöld fű és a semmi közepén, egy totálisan üres, hatalmas kastélyban. Mert vásárolgatni nem lehet. Sőt, óriási bulik sincsenek az ír kisvárosokban, de még homokos tengerpart sem. Szóval elképzelni sem tudtuk, hogy Kardashian és West azon túl, hogy öt percenként megállapítják magukról, hogy gyönyörűek, mit csinálnak az ír nászúton. Hát a Daily Mail-nek köszönhetően most kiderült, hogy:

MOZIBA MENTEK.

KÉTSZER!

Micsoda romantika! Mozi a nászúton! Méghozzá Írországban! Hát ki ne akarna elmenni egy ír kisvárosban található multiplexbe, és megnézni, az épp aktuális X-Men filmet? És a frissházas Kardashianék mindezt a nászút harmadik napján tették, vagyis csupán két napig bírtak egymásban gyönyörködni. Sőt, annyira nem bírták már egymást nézni, hogy még aznap elmentek egy másik moziba is, egy másik filmre.

Ennél már csak az csodálatosabb, hogy a Buzzfeed meg azt írja, előző nap Kardashian és Kanye West biciklit béreltek, majd megittak egy-egy Guinnesst a közeli kocsmában. Tudja, mint a hétköznapi, halandó emberek. Csak azt sajnáljuk, hogy arról nincs fotó, ahogy Kanye West biciklizik.

Ja, és teljesen mellékesen; jó, ha tudja, hogy Kim Kardashian mostantól Kim Kardashian West, ugyanis felvette férje nevét. Gyorsan át is írta a nevét mindenhol, például instagramján is:

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!