Ha valakinek már legálisan adnak ki alkoholt a boltban, nagyon elveszettnek érezheti magát a Bravo Ottón, ahol Fluor Tomi zoknija érték, Vastag Csabának pedig megéri visítozni.

Huszonkettedik alkalommal adták át a Bravo Otto gálán az aktuális díjakat. A szokás szerint a Westend City Center tetőteraszán tartott buli újra egy alternatív univerzum közepébe vezetett mindenkit, aki elmúlt 18 éves. Egy olyan univerzumba, ahol az első X-Faktort megnyert Vastag Csaba megjelenésekor tényleg érdemes sikítani, a ByTheWay egy jó zenekar, a Dukai Reginával közösen házigazdáskodó Fluor Tomi pedig bedobhatja a közönségbe úgy a zokniját, hogy azt valaki tényleg hazaviszi.

Caramel-autogram nélkül haza ne gyere!

„Anya azt mondta, hogy addig haza ne menjek, ameddig nem szerzek neki egy Caramel-autogrammot” – hangzott el a bejáratnál egy ránézésre 13 év körüli lánytól, akinek úgy tűnik kőkeményen kiosztották otthon az instrukciókat. Reméljük, nem lett nagy baj, Caramel ugyanis nem tette tiszteletét a díjátadón. Eljött viszont egy csomó ember, akiket hosszú éves bulvármúlttal sem ismertünk fel, úgyhogy hatalmas megnyugvás volt, amikor megláttuk, hogy Tóth Gabi azért elhozta a melleit, az Éjjel-nappal Budapest színészóriásai pedig már akkora celebek, hogy megőrülnek értük az autogramvadászok is.

Mindent a ByTheWayért

Az, hogy a rendezvény ingyenes gyakorlatilag el is intézte, hogy szép teltház előtt playbackelhessenek a fellépők, akik a díj átvételekor egytől egyik nagyon vadul hangsúlyozták, hogy ez egy nagyon értékes díj, hiszen a közönség szavazta meg. „Természetesen a ByTheWayre szavaztam, bármit megtennék egy közös fotóért velük” – nyilatkozta egy 15 évnél biztosan nem öregebb lány a Velvetnek, aki abban is egyet értett velünk, hogy ilyen zenekar a Beatles óta nem volt.

Eközben folyt maga a díjátadó is, amit Dukai Regina és Fluor Tomi meglepő profizmussal vezetett le, ezt persze szépen megkomponálták: nagyon szép volt, ahogy Kállay-Saunders András az egy nappal korábban elhunyt nagymamájának ajánlotta ezt a díjat, de még Puskás Peti meghatottsága is őszintének tűnt, amiért végre behúzott egy díjat, amivel hivatalosan is a Bravo egyik idolja lett. A fékezett habzású bulit végül öregemberként hagytuk ott, nosztalgiázva azokon az időkön, amikor még volt róla fogalmunk, kik szerepelnek a Bravo magazinban.

Ha valakit érdekel, volt díjátadás is

Magyar:

Év dala: Kállay-Saunders András - Running

Év férfi előadója: Vastag Csaba

Év felfedezettje: ByTheWay

Év együttese: Majka&Curtis

Év női előadója: Radics Gigi

Év videóklipje: Boggie - Parfüm

Bravo Idol: Puskás Peti

Külföldi:

Év együttese: One Direction

Év női előadója: Rihanna

Év férfi előadója: Avicii

Év felfedezettje: Martin Garrix

Év dala: Pharrell Williams - Happy

És ha hozzászólna:

Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!