Tudta, hogy ők rokonok?

2014.06.02. 11:16 Módosítva: 2014.06.02. 12:05
Nem tűnt fel eddig önnek, hogy Melissa McCarthy és Jenny McCarthy vezetékneve ugyanaz? És abba sem gondolt bele, hogy ez nem lehet szimpla véletlen? Bizony, a színésznő és a playmate rokonok, de van még pár olyan celebrokonság, amiről nagy valószínűséggel nem tudott. Eddig.

Melissa McCarthy és Jenny McCarthy

shirley jenny

A Budapesten is forgató színésznő, Melissa McCarthy-nak és a playmate Jenny McCarthy-nak nem véletlenül ugyanaz a vezetéknevük, ők ketten ugyanis unokatestvérek. Még akkor is, ha ezt fotó alapján senki nem hinné el.

Emma Roberts, Julia Roberts és Eric Roberts

eric julia emma roberts
Fotó: Gettty Images

Azt mondjuk nagy valószínűséggel eddig is tudta, hogy Julia Roberts és Eric Roberts testvérek. De ott van még Emma Roberts is, aki Eric Roberts lánya, vagyis Julia Roberts unokahúga. És most épp közös filmben szerepel James Francóval.

Shirley McLaine és Warren Beatty

shirley warren mccain
Fotó: Gettty Images

És azt tudta, hogy Shirley Mclaine és Warren Beatty testvérek? Csak mindketten nevet változtattak egy kicsit. Shirley McLaine eredetileg Shirley Beaty McLean néven született, Warren Beatty pedig Warren Beaty néven.

Nicolas Cage, Sofia Coppola és Jason Schwartzman

cipolla cage hartmann
Fotó: Gettty Images

Cage vezetékneve eredetileg Coppola volt, csak nevet változtatott, nagybátyja pedig a filmrendező Francis Ford Coppola, akinek lánya a szintén filmrendező Sofia Coppola. Vagyis Nicolas Cage és Sofia Coppola unokatestvérek. A harmadik unokatestvér pedig Jason Schwartzman, aki Francis Ford Coppola húgának, Talia Shire-nek a fia.

James Franco és Dave Franco

Itt pedig nincs semmi bonyolult rokoni kapcsolat, a helyeske, de egyelőre még nem túl befutott színész, Dave Franco bizony James Franco kisöccse.

Brandy és Snoop Dogg

emma snoopdogg
Fotó: Gettty Images

És azt tudta, hogy a kétezres években népszerű énekesnő, Brandy az állandóan nevet változtató rapper, Snoop Dogg unokatestvére?

Tom Cruise és William Mapother

tom cruise william maporther
Fotó: Gettty Images

A legjobb pedig, amit eddig bizonyára nem tudott, hogy a Lost című sorozatban egy darabig szerepelt Tom Cruise egyik rokona. Mert az Ethan-t alakító William Mapother bizony Tom Cruise – Thomas Cruise Mapother IV. – unokatestvére. És ha hunyorogva nézi a fenti képet, akkor egy kis hasonlóságot is láthat.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!