A modellek életének majd minden pillanata fotósok kereszttüzében zajlik. Ami pedig nem, azt maguk örökítik meg, így az Instagramon a magánéletükbe is belelátni. Na de ki gondolta volna, hogy a világ legkarcsúbb nőinek pont az evés az egyik leggyakrabban megörökített témája?

Sose gondoltuk volna, de úgy tűnik, a legtöbb modell szokott enni. Vagy legalábbis szokott étel közelében lenni. Ezek a pillanatok pedig majd' minden esetben megérnek egy fotót. Hogy ennek az mi lehet az oka – hogy az étkezés a modellek életének is szerves része, vagy hogy olyan ritkán kerülnek táplálék közelébe, hogy azt mindenképpen dokumentálni akarják –, azt mondja meg ön! Mit gondolnak, ezeket tényleg megeszik?

Na?

A sütési előkészületeit nemrég az Instagramon közzétevő Mihalik Enikő hazánk egyik leghíresebb topmodellje. Úgy tűnik, egy kis grillezéssel dobta fel a hétvégéjét. A képet elnézve, lennénk a helyében.

Palvin Barbara még március végén mutatta meg rajongóinak, hogy fest egy szupermodell reggelije. A sajt és sonka mellé egy kis Így jártam anyátokkal is része a reggeli menünek a sorozatrajongó magyar modell esetében.

Horváth Éva Instagramjára rendszeresen tesz fel képeket arról, mit eszik. A tökéletes alakú volt szépségkirálynő itt vietnámi levest evett, de amúgy is sokszor mutatja meg az ebédjét.

Az általános elképzeléshez egy modell étrendjéről talán a világ legjobban kereső topmodellje, Gisele Bündchen lakomája áll a legközelebb. Zöldségek, némi zöldséggel. 

És itt a tökéletes ellentét: Heidi Klum, aki elkövette A BŰNT. Sült krumpli. Nem részletezzük.

A talánleszbi Cara Delevingne is eszik. Vagy legalábbis az alábbi képen nagyon nekikészült. Teszi ezt a tőle megszokott szigorú, szemöldökös stílusban, most éppen gonosz koboldnak álcázva.

Némileg kilóg a sorból Doutzen Kroes holland szupermodell. A Victoria's Secret angyala épp második gyermekét várja, így természetesen ő most eszik. Bár nem sokat.

Cindy Crawford, bár nem tartozik a legfiatalabbak közé, alakja ma is irigylésre méltó. Az pedig, hogy a 20 évvel fiatalabb pályatársait is megszégyenítő profizmussal használja a közösségi oldalakat, ahol alakját és étkezési szokásait is nyomon követhetjük, szintén komoly teljesítmény. Karrierje az utóbbi időben újra szárnyal, de bokros teendői mellett azért mindig van ideje egy finom sült sajtra a kislányával

Végül lássunk egy gyönyörű modellt, aki kicsit eltér a fent említett nőktől, hiszen egyáltalán nem sovány. Viszont gyönyörű. Kelly Brook saját bevallása szerint is imád enni, és ahogy ezt a kis kosárkát elnézzük, tényleg nem von meg magától semmi jót!