Banderas és Griffith jó ideig dacolt a fizika Hollywoodban érvényes törvényével, már ami a házasságok gyors felbomlását eredményezi. Igaz, válásukat az emúlt években már többször is megszellőztették a lapok, ám a pár minden alkalommal cáfolt, és együtt maradt. Eddig.

A két színész 1995-ben találkozott egymással a Hárman párban című film forgatásán, és Griffith szerint szerelem volt ez első látásra, bár a Hello Magazine összeállítása szerint az első beszélgetés igencsak kínosra sikeredett. A spanyol macsó nyitó kérdése ugyanis az volt a szőke sztárhoz, hogy hány éves, ami azért az álmoskönyvek szerint sem a leghatékonyabb udvarlási módszer.

Bár akkoriban mindketten házasok voltak - a színésznő épp másodszor volt Don Johnson felesége - a váratlanul fellángolt szerelem miatt azonnal leléptek otthonról, és amint túl voltak válásaikon, egy szűkkörű, londoni ceremónián össze is kötötték az életüket. Ja, Griffith ekkor már öt hónapos terhes volt, kislányuk, Stella del Carmen 1996 szeptemberében született. (Banderas egyébként annak idején Budapestre is elhozta már menyasszonyát, az Evita forgatására.)

Pár év boldog és termékeny házasság után azonban elkezdődtek a problémák, amiket első körben (is) Griffith függősége okozott. A színésznő többször is megjárta már az elvonót, szinte minden addikttív szer okán (alkohol, drog, gyógyszerek), és 1988-ban is gyógyszerfüggősége miatt került szakemberek kezei közé, majd történt ez ismét 2002-ben, 2009-ben és így tovább. Banderas azonban végig mellette állt, és folyamatosan lepattintotta magáról azokat a feltételezéseket, hogy esetleg besokallt.

A színész inkább az állandó plasztikai műtéteket viselte rosszul, sőt, állítólag válással is fenyegetőzött, ha Griffith nem hagyja abba arca torzítását. Igaz, volt egy pont ami után ez már fizikailag és esztétikai szempontból is lehetetlenné vált.

2011-ben már arról is szóltak a hírek, hogy alig szexelnek egymással, ám Banderas tagadta hogy ennek bármi köze lenne ahhoz, hogy felesége rommá plasztikáztatta magát, vagy esetleg már egymás szagát sem bírják.

2013-ban is szóba jött a válás, ám a pár ismét cáfolt, annak ellenére, hogy a színésznő elképesztően soványan mászkált, ami ritkán a kiegyensúlyozott magénélet manifesztációja. 

Bár Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvőjén még mindig fentartották a boldog pár látszatát, mire mindenki elfogadta, hogy ők bizony minden nehézség ellenére kitartanak egymás mellett, végül mégiscsak elfogyott a szerelem.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!