Michael Jace május közepén agyonlőtte a feleségét, majd az apósát hívta fel, hogy elmondja neki, mi történt. Az após pedig rögtön hívta a segélyhívót. Ezt a hívást hozták most nyilvánosságra.

Az év egyik legdurvább celeb által elkövetett gyilkossága volt a Kemény zsaruk színészéé, Michael Jace-é. Még durvább, hogy a New York Daily News cikke szerint nyilvánosságra került az a segélyhívás, amit Jace apósa intézett a gyilkosság után.

A színész felhívta a férfit, és közölte vele, hogy agyonlőtte a lányát, Aprilt, és valakinek azonnal el kéne vinnie a gyerekeket. Ezt az információt továbbította a rendőrségnek a nő apja. Elmondta a pontos címet is, és azt kérte, siessenek. A háromperces felvételt a Los Angeles-i tűzoltóság hozta nyilvánosságra, hozzájuk futott be a segélyhívás.

A 48 éves színészt május 19-én tartóztatták le azzal a gyanúval, hogy egy családi vita folyamán agyonlőtte a nejét. A gyilkosság idején ráadásul a házban volt két gyerekük, az ötéves Caleb, és a nyolcéves Nehemiah is. Ők jelenleg a nagyszülőknél élnek, akiket nagyon szeretnek, jól kijönnek velük. 

Carlo Laune, az elhunyt nő bátjya azt mondta amúgy, a testvére sohasem beszélt családon belüli abúzusról. April szerinte egy "szerető, könyörületes feleség volt, aki minden megpróbált megoldani". Laune most azt akarja, a törvény teljes erejével csapjon le az elkövetőre. "Nem szeretek embereket gyűlölni, de csak el tudja képzelni a gondolataim és érzéseim ez iránt az ember iránt, aki képes volt ezt tenni egy fegyvertelen nővel, a saját gyermekei anyjával" - mondta Laune. Jace-t június 18-án hallgatja meg újra a bíróság, akkor közlik majd vele a pontos vádpontokat. Ügyvédje szerint amúgy nincs jó bőrben, és nagyon aggódik a gyerekeiért.