Marsi Anikó vagy Pokrivtsák Mónika hiányzik önnek a legjobban a televízióból? Rajtuk kívül is találtunk még olyanokat, akik hosszú ideje szakítottak a médiával, és visszavonulót fújtak, páran el is tűntek. Közülük döntse el, ki volt a kedvence, és kit szeretne ismét viszontlátni! 10 pontot adjon annak, akit a legjobban csíp!

Batiz András

Az RTL Klub Fókusz című műsorának egykori műsorvezetője Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kormányszóvivője lett, miután otthagyta a csatornát. Fia, Iván születése után azonban onnan is felállt, attól félt ugyanis, hogy nem marad elég ideje a gyerekére. Manapság főként médiatréningeket tart, Pintér Attilát, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát is ő, illetve cége fogja továbbképezni, hogy ne legyen olyan barátságtalan.

Kósa L. Adolf

Kósa L. Adolfot több mint tizenöt évvel ezelőtt láthattuk a Szerelem első látásra című társkereső vetélkedőben. Az egykori műsorvezető már régen otthagyta a szakmát, hosszú ideje hálózatépítéssel foglalkozik. Első feleségétől, Fonyó Barbarától régen elvált, új feleségével közös gyerekük tavaly született meg.

Marsi Anikó

Marsi Anikó az első gyereke születése után még visszatért a képernyőre, de a második után már nem. A műsorvezető Palik László felesége, két gyerek édesanyja, és csak találgatni lehet, mi van vele. Marsi ugyanis annyira elzárkózott a nyilatkozatoktól, hogy azt sem tudni, itthon élnek-e még vagy emigráltak.

Palik László

Igen, ahogy mondtuk, a sportriporter Marsi Anikóval és két gyerekével Siófokra költözött, és feleségéhez hasonlóan teljesen visszavonult. Állítólag külfölön alapított céget és üzleti vállalkozásba fogott. Tényleg nem tudni, mi van velük.

Pokrivtsák Mónika

A Meri vagy nem meri, a Mire gondolok?, a Joker, a Teleparti és még pár RTL Klubos műsor egykori műsorvezetője hosszú évek óta nincs a képernyőn. Pokrivtsák Mónika időközben férjhez ment külföldi szerelméhez, akivel jelenleg Floridában élnek. A férfi egyébként bioélelmiszerek forgalmazásával foglalkozik, éttermei és sörözői is vannak, szóval a volt műsorvezetőnek is biztosan akad munkája a családi vállalkozásban. 

Prokopp Dóra

A Szerencsekerék egykori háziasszonya, illetve a Filmmúzeum és az Aranykor volt műsorvezetője jelenleg négy gyerek édesanyja (a legidősebb már 24 éves!!!). Prokopp Dóra jó ideje nem szerepelt címlapokon, manapság saját éttermét vezeti, dekorál és borlapokat ír. "Az nehezebb ügy, mert hatan vagyunk tulajdonosok. Három család összesen tíz gyerekkel. Azt látom, hogy ha bemegyek, és megsimogatom a dolgokat, akkor olyan lesz a napi bevétel, hogy csak na. Mint tegnap. Meg azt is látom, hogy ha bent vagyok, bejön a vendég, ha nem vagyok, nem jön. És ez a többi tulajdonosra is igaz. Az én jól bevált, mikrokörnyezetemben működő rendszeremet ott beillesztem egy nagyobba" – nyilatkozta nemrégiben a nlcafe.hu-nak. 

Szorcsik Viktória

A Jóban rosszban exszereplője, akire annak idején rábízták a 10! című műsor műsorvezetését is, egy ideig szülei családi vállalkozásában dolgozott. Tavaly augusztusban aztán jött a lehetőség egy kis utazásra, Szorcsik Viktória így hat hónapot élt Thaiföldön. A volt műsorvezető nemrégiben hazaköltözött, és állítólag saját műsortervén dolgozik, még az is elképzelhető, hogy őt hamarosan viszontláthatják a nézők.