Kate Upton 22 éves lett, ami egyrészt azt jelenti, hogy most volt a születésnapja, másrészt hogy még mindig nagyon fiatal. Mivel az embereknek a modellről általában a mellei jutnak eszükbe, úgy döntöttünk, ennek szenteljük ünnepi galériánkat is.

Mennyire gyorsan telik az idő! Kate Upton nevét szinte nem is volt időnk megjegyezni, máris 22 éves lett a világ egyik leghíresebb glammodellje. Karrierje még 2008-ban, kezdődött, amikor leszerződött vele az Elite Model Management. Egyre több munkát kapott, Miamiból New Yorkba tette át székhelyét. Innen szinte egyenes út vezetett a Sports Illustrated bikinis különszámának címlapjához, azóta pedig az egész világ úgy ismeri Kate Uptont, mint a szőke modellt, akinek elképesztő méretű mellei vannak. Pedig szerintünk a feneke is csodás.

Azóta többször is szerepelt az újság címlapján, de a Vanity Fair századik számáról is az ő teste köszön ránk. Egyedül azt sajnáljuk, hogy már megint van pasija, úgyhogy nem is csak a távolság az akadály egy Kate Uptonnel folytatott románc kialakításához, de így is csak azt tudjuk mondani, hogy boldog születésnapot, köszönjük a képeket!

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!