2014-ben is volt VIVA Comet, a kevés nagyszabású celebesemények egyike, ami olyan csendben zajlott le, hogy nekünk tényleg csak a hírnéven való filozofálgatásra volt lehetőségünk.

Idén is lezajlott minden év legnagyobb ügyfélbulija, a VIVA Comet. A rendezvény most is fel volt dobva egy díjátadással, ami köré magyar szemmel tényleg elképesztő méretű színpadot is építettek. Az egészben megint csak az volt az érdekes, hogy ameddig párezer leginkább 13 éves nézőnek egy nagyon fontos díjátadónak tűnik a Comet, addig náluk sokkal több ember a VIP-ben lezavarható piálással azonosítja az egészet, ami akkor válik igazán jóvá, ha elkezdődik az egyenletesen alacsony szintet hozó DJ Bárány Attila szettje.

A példátlanul profi körítés ettől az egésztől olyan, mintha az ember hazugságban élne: a valóságban természetesen hazánk csúcscelebjeivel is bárhol össze lehet futni, legrosszabb esetben a Symbolba kell néha beugrani hogy lássuk, miképp töltik idejüket a tévéből ismert arcok. Sőt, messzebbre mennénk: valójában egyáltalán nem esemény, ha az embertől pár méterre elhaladnak Tóth Gabi mellei.

Egy ilyen rendezvényt három dolog dob fel: ha az ember lát ittas celebet, amire itt nagyon jó lehetőség volt, hiszen jelen volt például Majka is, esetleg elkaphatjuk, ahogy Éder Krisztián brofistet nyom Magyarország igazán kemény gengszterével, Ganxsta Zolee-val, illetve ha lehet hülyéskedni Palvin Barbarával. Palvin a menedzsere kérésére egyáltalán nem adott nyilatkozatot az este folyamán, így sajnos csak pár kép erejéig dilizhettünk vele, cserébe örülhettünk egy kicsit a nyilvánosság elé végre visszatért Szabó Zsófinak.

A buliból végéhez közeledve már tényleg csak az volt a kérdés, hogy történik-e véletlenül valami eseményértékű, de a fellépések rendben lementek, a kedvenc híres embereink egytől egyig jól viselkedtek, az ország médiamunkásai pedig nagyon becsületesen megittak mindent, amit eléjük tettek. Az ember tényleg azt is képzelhetné, hogy Magyarországon nem is akkora buli celebnek lenni.

Tényleg voltak díjak is, ők kapták

Legjobb videoklip: S.O.N.Y.A

Magyar Könnyűzenéért Díj: Hooligans

Legjobb női előadó: Hien

Legjobb férfi előadó: Király Viktor

Legjobb együttes: Children of Distance

Superfan díj: Children of Distance

Legjobb új előadó: DiazMentha