A színésznő természetesen nem attól fél, hogy szülés után is megmarad háromszorosára nőtt mellbősége, hanem attól, hogy seggfej lesz a gyereke. Meg attól, hogy szülés közben Ashton Kutcher meglátja a vagináját.

Mila Kunis a Marie Claire magazin júliusi számában oszt meg érdekes részleteket a terhességéről, és a jövőképéről, írja a NyDailynews. A színésznő egy kicsit ömlengett Ashton Kutcherről és az ő tökéletes kapcsolatukról, majd rátért a terhességre és a szülésre. Elmondta, hogy mindössze két ember lehet majd bent a szülőszobában, az orvosa és leendő férje, ám Kutcher kizárólag a fejénél ülhet az események közben.

"Fej fej mellett leszünk, nem fej-vagina felállásban. Hacsak nem akarja kockáztatni az életét, és látni azt is. Én persze nem tenném a helyében, mert igencsak kétlem, hogy végig akarja nézni, ahogy cafatokra reped. Mert hogy szét fog szakadni, az biztos, a kérdés csak az, hogy mennyire" - részletezte kicsit jobban a kelleténél Kunis a fejében úszkáló képeket.

Persze addig, amíg ezek a véres események bekövetkeznek, a színésznő nagyon élvezi, hogy a terhesség alatt mellei az eredeti méret háromszorosára nőttek. "75A méretről 80C lett, annyira izgi! Minden ismerősömet arra kérem, hogy fogja meg." - mondta, és hozzátette, hogy nagyon szeret terhes lenni.

Egy dolog azért még aggasztja a vaginája repedése mellett, mégpedig a gyermek személyisége.

"Nem akarom, hogy a gyerekeim seggfejek legyenek" - fejtette ki. "Úgy érzem, mostanában egy csomó gyerek az. Mindketten illedelmes, őszinte, kedves gyerekeket akarunk".

Hát, ezért szerencsére többet tudnak majd tenni, mint a szegény vagináért.

Itt egy videó a Marie Claire címlapfotózásáról, ebben ugyan nem látszanak a nagy mellei igazán, de legalább a szülést sem részletezi.