Lana Del Rey-nek új albuma jelent meg, ami valószínűleg nem lesz egy óriási mérföldkő a zenetörténetben, de Lana Del Rey lényege nem is ez. Sőt, nem is az esze. Hanem a nagy szája, és a viszonylag bárgyú tekintetete, meg a bociszemei. Na ezért érdemes figyelni erre a nőre.

Lana Del Rey-nek ma, azaz június 16-án jelenik meg az új albuma, aminek címe: Ultraviolence (Ultraerőszak). Annak, aki nem találkozott még ezzel a szóval, annak gyorsan elmondjuk, hogy ez egy erős utalás Anthony Burgess regényére, a Gépnarancsra, amiből később Stanley Kubrick filmet is rendezett Mechanikus narancs címmel. (Angolul a könyv és a film címe is ugyanaz, csak mi szeretjük túlbonyolítani a dolgokat.)

Szóval Lana Del Rey ezzel az erős popkulturális utalással valószínűleg meg akarta mutatni a világnak, hogy ő nem csak egy bociszemű, nagyszájú és széphajú énekesnő, hanem van esze is, olvas könyveket, és néz filmeket. A baj csak az, hogy eddig úgy tűnt, hogy Lana Del Rey-nek nincs sok esze, ellenben tényleg vannak bociszemei, nagy szája, meg szép haja. És pont ezek miatt érdemes rá figyelni.

Vagyis ha ön sem hiszi el Lana Del Reynek, hogy van esze, de még a zenéjét sem szereti, próbálja meg az új albumát úgy meghallgatni, hogy közben az alábbi képeket nézegeti róla.

Ugyanis Lana Del Rey unott arcáról csak úgy ömlik a szexualitás.

Akkor is, ha szűzies, tavasztündér ruhában van

Akkor is, ha fintorog

Akkor főleg, ha dögös vörösben van

Akkor is, ha már a saját koncertjét is anniyra unja, hogy az óráját nézi

Akkor is, ha a saját vállát érdekesebbnek találja, mint bármi mást a világon

Akkor pedig pláne, hogy ha ilyen dekoltált ruhában élvezkedik a színpadon

Van ember, aki ennek a szomorú, kiégetten dögös háziasszony külsőnek ellen tud állni?

Ugye?