Jól olvasta a címet, Lindsay Lohannek állítólag tényleg ez a terve. Hogy lézeres kezeléssel meg egy kis fehérítéssel szeplőtlenné váljon. De jó döntés ez? Jól nézne ki szeplők nélkül? Vagy tudná szeretni magát szeplők nélkül, úgy, hogy 27 évet leélt már velük együtt? Vagy azért fehéríttet, mert nem szereti magát?

Legyen szeplő, vagy ne legyen szeplő?

Vége a szeplőknek, legalábbis Lindsay Lohan testén, ugyanis a RadarOnline úgy tudja, hogy a színésznő úgy döntött, kifehérítteti, illetve lézerrel eltünteti azokat.

„Lindsay szeret új dolgokat kipróbálni, de azzal, hogy el akarja távolíttatni a szeplőit, sokkolta a barátait és a családját. Mindig imádta a szeplőit, de most úgy döntött, itt az ideje, hgy megszabaduljon tőlük, és ezt fehérítéssel, illetve lézeres kezeléssel akarja elérni" – mondta a természetesen név nélküli forrás.

Pedig Lohant az egész világ egy cuki kis vöröshajú, és nagyon szeplős kislányként ismerte meg, vagyis ezzel az utolsó, cukiságára emlékeztető dolgot is kiirtaná. Egyébként nem ez lenne az első, hogy plasztikai sebész segítségét kéri egy kis átalakításhoz, pár éve ugyanis kicsit átszabták már a száját (is). Borzalmas is lett a végeredmény.

De nem csak a szája változott meg, gyakorlatilag az egész arca eltorzult ahhoz képest, hogy korábban egészen bájosan nézett ki. Csak már nehéz megállapítani, hogy a drogok tehetnek-e erről, vagy a plasztikai sebészek. Vagy esetleg mindkettő.

Na de visszatérve a szeplőkre. Most önön a sor, hogy eldöntse, Lindsay Lohan tényleg jobb nő lenne-e szeplők nélkül. Hogy tényleg szükséges-e egy szeplőfehérítés, vagy hogy maradjon-e inkább így, mert a kis vörösesbarna pöttyökkel legalább egy picikét emlékeztet még a régi önmagára. Szavazzon!

De ha ezen felül is van véleménye, nyitottak vagyunk rá.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!